Autoregeling

De autoregeling binnen bedrijven leidt vaak tot discussie, onvrede of onduidelijkheden. Vereniging Zakelijke Rijders geeft voorlichting en advies over dit onderwerp. Wij pleiten voor evenwichtige en transparante autoregelingen.

De meeste autoregelingen zijn de laatste jaren aangescherpt en soms teveel vanuit het standpunt van de werkgever opgesteld. VZR publiceert normen en richtlijnen, die wij baseren op ervaringen en vergelijkingen. Ons uitgangspunt daarbij is steeds "goed werkgeverschap", omdat u dit als werknemer van uw werkgever mag verwachten, ook wettelijk gezien.

Op de navolgende pagina's vindt u veel informatie over veelvoorkomende problemen en discussies met betrekking tot autoregelingen. Wij proberen u hier zo objectief mogelijk te informeren en van advies te voorzien. De Vereniging Zakelijke Rijders heeft daarnaast een praktische en gratis test ontwikkeld. Met deze test wordt de autoregeling getoetst op de meest voorkomende knelpunten. Het resultaat wordt kort beschreven en uitgedrukt in een cijfer op de schaal van 0 tot 10. Een voorbeeld van een getoetste autoregeling vindt u hier

Wilt u uw autoregeling uitgebreid laten beoordelen en hiervan een schriftelijke rapportage ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen