Boete bij uitdiensttreding

Veel vragen van onze leden hebben betrekking op te betalen boetes bij uitdiensttreding. Regelmatig wordt er door de werkgever gevraagd de auto "mee te nemen" naar de nieuwe werkgever of de afkoopsom van het leasecontract te betalen. Deze "afkoopregelingen" zijn vaak ondoorzichtig en kunnen zomaar een flinke financiële strop met zich meebrengen. Direct financieel of het schaadt uw onderhandelingspositie bij uw nieuwe werkgever.

​Het akkoord gaan met een afkoopregeling lijkt bij het sluiten van het arbeidscontract een detail. In andere gevallen komt het "akkoord gaan" met de afkoopregeling onder druk tot stand: als u de autoregeling niet tekent, krijgt u immers de auto niet. Op het moment van tekenen lijkt een afkoopregeling een klein detail. Dit kan u echter later duur komen te staan. Wij adviseren u ten zeerste om u hiertegen te wapenen.

​VZR heeft al in heel veel gevallen berijders geholpen met dit soort problemen. Ook heeft VZR succesvol meerdere keren een rechtszaak ondersteunt die uiteindelijk door de berijder gewonnen is.

Klik hier om de usercase second opinion afkoopsom te lezen.

Gratis reële berekening afkoopsom?
Wilt u een gratis reële berekening voor uw afkoopsom? Wordt dan nu regular member en wij maken gratis een berekening voor u.

Deze berekening hebben wij ontwikkeld in samenwerking met onze lease-expert. Al 126 zakelijke rijders hebben gebruik gemaakt van deze inschatting en hebben deze succesvol gebruikt bij de onderhandeling met hun werkgever.  

Klik hier voor een voorbeeld van een reële berekening voor een afkoopsom.

Second opinion afkoopsom
Is uw afkoopsom in uw ogen veel te hoog en komt u er onderling niet uit met uw werkgever? Dan adviseren wij u om een second opinion aan te vragen. Wij verzorgen deze second opinion voor u tegen kostprijs. Wij hebben afspraken gemaakt met een gespecialiseerd consultancybureau in de leasewereld. Zij zullen u een advies geven voor een reële en gangbare afkoopwaarde en waar nodig, samen met VZR, bemiddelen als blijkt dat de berekening van de afkoopsom fouten bevat of op irreële aannames gebaseerd is.

Voor berijders zijn de kosten van deze second opinion € 375,- exclusief btw. Regular en premium members ontvangen een korting en betalen maar € 250,- exclusief btw. Voor het aanvragen van een second opinion kunt u een e-mail sturen aan info@vzr.nl.

Klik hier voor meer informatie over second opinion afkoopsom.

 

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen