Introductie ABAX

Over ABAX

ABAX werd opgericht in 2003, maar de focus op logboeken en rittenregistratie voor voertuigen kwam pas tot stand nadat er een samenwerking met het bedrijf ETS werd aangegaan. Vandaag de dag is ABAX leidend in de ontwikkeling en levering van elektronische rittenregistratie, logboeken voor voertuigen, platforms voor wagenparkbeheer en beveiligingssystemen voor materieel en voertuigen.

ABAX heeft 260 medewerkers verdeeld over 10 kantoren in 6 landen. De medewerkers bij ABAX zijn werkzaam op de afdelingen verkoop, klantenservice, marketing, support, administratie, kwaliteit en ontwikkeling. ABAX richt zich voornamelijk op de Scandinavische markt, Groot-Brittannië en Nederland en heeft kantoren in Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Groot-Brittannië en Nederland. Het hoofdkantoor van ABAX bevindt zich in Larvik, Noorwegen.
 

Wat kan ABAX voor u betekenen?

ABAX kan u helpen met een sluitende rittenregistratie die voldoet aan de eisen van de belastingdienst, zodat u geen bijtelling hoeft te betalen. Of indien u een privévoertuig gebruikt, kunt u met ABAX rittenregistratie uw zakelijke kilometers declareren. Ook kan ABAX u helpen uw materieel te beveiligen.

 

Rittenregistratie

Worden de bedrijfsauto's ook privé gebruikt? Nemen de bestuurders de auto's mee naar huis, of wordt dit in de secundaire arbeidsvoorwaarden aangeboden? Rijden uw medewerkers met hun privevoertuig zakelijk kilometers en mogen zij dit bij u declareren? Rijzen de kosten van brandstof en voertuigen de pan uit? Of wordt alles nog steeds handmatig ingevuld? ABAX is leidend op het gebied van elektronische rittenregistratie voor de berekening van kilometerstanden en ingediende afgelegde kilometers. Een slimme oplossing die via gps automatisch alle afgelegde kilometers registreert en de kilometerstand en afstand berekent. Met behulp van een sluitende rittenregistratie kunt u aantonen dat u maximaal 500 kilometers privé rijdt per kalenderjaar, hierdoor hoeft u geen bijtelling te betalen en worden naheffingen van de Belastingdienst te voorkomen. Daarnaast helpt de rittenregistratie u de brandstofkosten te verlagen en uw serviceniveau te verhogen.

 

Materieelbeveiliging

Heeft u graafmachines, bulldozers, liften, aanhangwagens, luchtcompressors of ander materieel? Zorg ervoor dat u uw investeringen beveiligt en de productiviteit verbetert. Met ABAX Materieelbeveiliging krijgt u de volledige controle en uitgebreide informatie over waar uw materieel zich bevindt, hoeveel uren deze gebruikt wordt en nog veel meer.
 
 
 
 
 
 

Waarom ABAX?

 

Kwaliteitsgarantie

Wij werken voortdurend om onze producten en klantenservice te verbeteren. Daarom zijn we gecertificeerd volgens de standaarden ISO 9001, 14001 en 27001.

24 uur per dag ondersteuning

Met ABAX staat u er nooit alleen voor. Onze klantenservice is dag en nacht, zeven dagen per week, aanwezig om iedere mogelijke vraag die u heeft, te beantwoorden.

Levenslange garantie

Onze units zijn solide. Maar mocht er toch iets mis gaan, dan vervangen wij de unit direct, kosteloos.
 
Meer informatie vindt u op onze website: www.abax.nl
Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 020 7820 300 of helpdesk@abax.nl
 
 

 


ritregistratieritregistratiesysteem

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen