Introductiepagina Webfleet Solutions

Op deze pagina stelt Webfleet Solutions zich aan u voor:
Webfleet Solutions, tot 1 oktober 2019 bekend als TomTom Telematics, is één van ’s werelds toonaan­ge­vende leveran­ciers voor telema­ti­caop­los­singen met een focus op fleet management, voertuig­tele­matica en connected car diensten. De belang­rijkste SaaS-op­lossing van het bedrijf, WEBFLEET, wordt gebruikt door bedrijven van ieder formaat om voertuig­pres­taties te verhogen, brandstof te besparen, chauffeurs te onder­steunen en wagen­parkef­fi­ci­ëntie te verhogen. Daarbij levert Webfleet Solutions diensten voor verzekeringverhuur- en lease­maat­schap­pijenauto-im­por­teurs en bedrijven die zowel organi­saties als consumenten bedienen.

Webfleet Solutions heeft meer dan 50.000 klanten wereldwijd en bedient bestuurders in meer dan 100 landen, waarbij het bedrijf hen beschikking geeft over het beste supportnetwerk van de branche en het grootste aanbod integraties en applicaties van externe aanbieders.
 
Onze oplossing
De kern van onze oplossing wordt gevormd door WEBFLEET, de online fleetmanagement-oplossing van TomTom. Alle mogelijke informatie rond rit- en werktijden, kilometeradministratie, onderhoud, rijgedrag en locaties worden door het LINK voertuigvolgsysteem doorgegeven. Deze combinatie kan eventueel worden uitgebreid met (TRUCK) navigatiesystemen uit de PRO series waarmee niet alleen kan worden genavigeerd maar ook tweewegcommunicatie mogelijk wordt tussen kantoor en berijder. Eventueel kan ook worden gekozen voor een variant waarbij de PRO serie navigatiesystemen al zijn uitgerust met een voertuigvolgmodule waardoor aanschaf van het LINK voertuigvolgsysteem overbodig wordt.
 
Voor meer info ga naar : https://www.webfleet.com/nl_nl/webfleet/
Neem contact met ons op of bel het verkoopteam 020-7535848
Volg ons op Twitter of Linkedin


ritadministratieritregistratieRRS

Heb je een vraag of opmerking?

Neem dan contact op via het vragenformulier!

Vraag stellen

Meld je aan als betaald member en profiteer van de vele voordelen:

  • Toegang tot alle informatie van VZR
  • Inclusief rekenmodellen en downloads
  • Stel vragen aan onze experts
  • Profiteer van korting bij verschillende bedrijven
  • Ontvang de interessantste VZR artikelen thuis in de bus
  • Steun onze lobby in Den Haag en Brussel
Meld je aan Lees meer over de voordelen