Introductiepagina Micpoint

Op deze pagina stelt Micpoint zich aan u voor:
Logo Micpoint
Micpoint biedt met My Fleet Management System, MyFMS, een flexibele en gebruiksvriendelijke clouddienst. Dynamiek en een snelle opbouw anticiperen op de hedendaagse behoefte van fleetmanagement, terwijl de open structuur een platform biedt voor ongeacht welk volgsysteem. Met behulp van verschillende widgets is direct zichtbaar welke taken uitgevoerd moeten worden, waar knelpunten zitten en welke assets om aandacht vragen. Van een geplande kalibratie in verband met een fiscaal rapport tot een signalering. MyFMS kent specifieke modules voor verschillende markten waaronder een specifieke transportmodule.

Met de MyFMS Smartphone app voor zowel IOS als Android kunnen voertuigen en objecten – mobiel - getraceerd en gevolgd worden. In een later stadium zullen aanvullende diensten volgen waaronder het uitlezen van gegevens, fiscaal rapportage en sensorgerelateerde functies (auto openen/afsluiten bijvoorbeeld).

Micpoint baseert MyFMS op een jarenlange ervaring in Tracking&Tracing, mobiele ICT en dienovereenkomstige webservices, Niet voor niets was het 24 uur per dag en 7 dagen in de week veilig informatie opvragen via internet een unicum in 2004. Met MyFMS introduceert Micpoint nu een clouddienst waarmee de gebruiker niet alleen zelf een groot aantal instellingen kan doen, maar hem ook diverse specifieke modules en zelflerende widgets ter beschikking staan. Logische menustructuren, doorklik- en selectiemogelijkheden en zoekopties maken MyFMS uitermate gebruiksvriendelijk. Connected Navigation en Dispatching zijn standaard evenals de flexibele rapportagemogelijkheden, het automatisch koppelen van assets aan berijders, uitgebreide service &support met behulp van tickets en toepassing van Point of Interests.

Voertuigvolgsystemen voor zowel de particuliere als zakelijke markt maken integraal deel uit van het mobiele ICT-concept van Micpoint Automotive Services. Waar de systemen IntelliTrac of het trailervolgsysteem LocafiX1 zich in combinatie met webservices of clouddiensten bewijzen in zakelijke markten met betrekking tot fleetmanagement, onderhoud en beveiliging, bieden de basismodellen van de IntelliTrac een optimale klasse 4 of 5 beveiliging in de particuliere personenwagenmarkt.

Micpoint combineert haar expertise en producten met een unieke service: inbouw en reparatie "aan huis".

Micpoint
Vlierweg 38a
3991 BD  Houten

T: 030-6355700
F: 030-6355705
E: automotive@micpoint.nl
W: www.micpoint.nl


ritregistratieritregistratiesysteem

Heb je een vraag of opmerking?

Neem dan contact op via het vragenformulier!

Vraag stellen

Meld je aan als betaald member en profiteer van de vele voordelen:

  • Toegang tot alle informatie van VZR
  • Inclusief rekenmodellen en downloads
  • Stel vragen aan onze experts
  • Profiteer van korting bij verschillende bedrijven
  • Ontvang de interessantste VZR artikelen thuis in de bus
  • Steun onze lobby in Den Haag en Brussel
Meld je aan Lees meer over de voordelen