Movida


Movida. Registreert en beveiligt alles wat beweegt

Movida ondersteunt bedrijven in het mobiel, zichtbaar, veilig en bereikbaar houden van medewerkers en objecten. Dat gebeurt met de meest moderne technieken op gebied van telecommunicatie, fleetmanagement en voertuig/object beveiliging. Ook de daaraan gekoppelde installatie wordt door Movida verricht. Door toepassing van slimme technieken worden kosten verrassend laag gehouden. Movida is bovendien een familiebedrijf waarbij normen en waarden hoog liggen en besluiten snel worden genomen. Movida richt zich op inkopers en  wagenparkbeheerders, maar ook op de directe gebruikers van haar oplossingen. Een 1e lijns-helpdesk en serviceteam zijn 24/7 bereikbaar voor ondersteuning. Zo draagt Movida bij aan het succes van ondernemingen.

Finder. Modern ritregistratie- en volgsysteem naar normen Belastingdienst
Een belangrijk product van Movida is het nieuwe platform Finder, een slim en compleet zakelijk ritregistratie- en volgsysteem. Het is een van de meest moderne en complete (cloud)systemen. Finder is ontwikkeld om wagenparkbeheerders, (auto)verhuurbedrijven, leasemaatschappijen en transportbedrijven met één systeem volledig te ontzorgen en efficiënter te kunnen laten werken. Het geïntegreerde realtime volgsysteem voegt belangrijke beveiligingsfuncties toe.

Uitgebreide ritregistratie
Finder registreert ritten van berijders en bijrijders, draaiuren en brandstofniveaus en temperaturen. Ook zijn de (locaties van) voertuigen, ladingen en personen realtime te zien én te volgen via een revolutionaire cloud-oplossing. Het platform maakt gebruik van technieken zoals GPS, RF en LoRa. In veel gevallen is de locatiebepaling live en per seconde opvraagbaar. Gebruikers hebben met deze gegevens direct inzicht en controle, en kunnen hun logistieke processen continu optimaliseren.

In the cloud
Het Finder-platform is een cloud-toepassing en is dus overal en 24/7 toegankelijk. Gegevens worden via een persoonlijk dashboard overzichtelijk weergegeven en vormen een betrouwbare basis om medewerkers te infomeren en bij te sturen. En zo tot een snellere en efficiëntere dienstverlening te komen.

Ritregistratie volgens normen Belastingdienst
De ritregistratie van Finder voldoet volledig aan de normen van de Belastingdienst. Alles is mogelijk, ongeacht het type hardware. Denk aan geautomatiseerde ritten- en kilometerregistraties, werkurenregistraties, field service ondersteuning, assetmanagement en koppelingen aan CRM, HR en ERP-systemen.

Beveiliging van alles wat beweegt
Het intuïtieve platform Finder kan breed worden ingezet. Het beveiligt personen, objecten zoals voer- en vaartuigen, werkmaterieel en gereedschappen. Maar ook logistieke (proces)beveiliging. Met tracking en tracing krijgt men geautomatiseerde locatiebepalingen, locatiebepalingen met aangepaste intervallen en geofencing en polygonen voor workflow toepassingen.

Finder is een merk van Movida en wordt door meerdere onafhankelijke resellers aangeboden.

Kijk voor meer informatie op www.movidatelecom.com.


ritadministratieritregistratieritregistratiesysteem

Heb je een vraag of opmerking?

Neem dan contact op via het vragenformulier!

Vraag stellen

Meld je aan als betaald member en profiteer van de vele voordelen:

  • Toegang tot alle informatie van VZR
  • Inclusief rekenmodellen en downloads
  • Stel vragen aan onze experts
  • Profiteer van korting bij verschillende bedrijven
  • Ontvang de interessantste VZR artikelen thuis in de bus
  • Steun onze lobby in Den Haag en Brussel
Meld je aan Lees meer over de voordelen