Introductiepagina Transscope

Op de pagina stelt Transscope Voertuigsystemen zich aan u voor:

Transscope is al meer dan 15 jaar producent en leverancier van ritregistratiesystemen in Nederland. Als geheel Nederlands product en bedrijf hebben wij het gehele proces in eigen hand. Door de eigen ontwikkeling op hard- en software kunnen wij snel schakelen op wensen van klanten en eisen van bijvoorbeeld de overheid.

De producten van Transscope worden breed ingezet binnen het MKB, bij fleetowners en overheden. De webbased software is gebruiksvriendelijk en toegankelijk vanaf elke pc.

Door een eenvoudig overzicht van de gereden ritten en de laatste locatie van uw voertuig (locatie maximaal 2 minuten oud) heeft u altijd inzicht in waar uw voertuigen zich bevinden.

Urenbriefjes, dagstaten of kilometerregistratie op papier behoren tot het verleden. Alles overzichtelijk in één applicatie. U kunt de gegevens inkijken en uitprinten. Rapportages kunt u opvragen op uw beeldscherm of automatisch eens per week of maand naar uw e-mailadres laten zenden. De rapportage kan in xml, csv, pdf, mhtml, excel, TIFF of Word worden geëxporteerd. Hierdoor kunt u zelf beslissen welk format voor u het eenvoudigst en handigst werkt.

Van elke rit worden de start- en stoptijd, start- en stopkilometerstand, gereden afstand, start- en stoppositie, stationairtijd, stilstandtijd, topsnelheid en reistijd bijgehouden.

U ziet: u mist niets van de rit, want alles wordt geheel inzichtelijk gemaakt voor u. Hierdoor heeft u een duidelijk beeld wat uw buitendienst doet en wanneer.

Tevens is het mogelijk om te registreren welke medewerker op welk voertuig heeft gereden. Door middel van een buzzer of startonderbreker verplichten wij de chauffeur gebruik te maken van een robuuste id tag. Maakt u gebruik van deze id optie dan kunt u rapportages samenstellen op voertuig- en chauffeursniveau.

Wij geven u 5 jaar garantie op uw systeem en deze garantie geldt niet alleen op het systeem maar ook op de montage hiervan, indien wij dit voor u mogen uitvoeren.

Na de montage van de systemen komen wij bij u, of u kunt aanschuiven op onze informatiedagen, om alle mogelijkheden van onze software uitgelegd te krijgen. Hierdoor kunt u alle mogelijkheden van uw investering goed benutten.

In 2012 heeft de Belastingdienst een normenkade voor rittenregistratiesystemen samengesteld. Aan deze richtlijnen voldoet Transscope met haar systeem. U bent dus voorbereid op de toekomst en hoeft niet over 1 of 2 jaar opnieuw te investeren in een systeem wat voldoet aan deze richtlijnen.

Transscope Voertuigsystemen
Moerheimstraat 83b
7701 CC  Dedemsvaart

T: +31 (0) 523 - 61 53 23
E: info@transscope.nl
W: www.transscope.nl
 


ritregistratieritregistratiesysteem

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen