Verkiezing beste leasemaatschappij 2012/2013


Datum: 15-10-2012

Deze week heeft u de laatste kans om de enquête in te vullen over uw leasemaatschappij. Elk jaar organiseert Vereniging Auto Van De Zaak de Verkiezing Beste Leasemaatschappij. Aan de hand van de beoordelingen van leden en andere zakelijke berijders wordt de beste leasemaatschappij van 2012/2013 in november in het zonnetje gezet.

Op vavdz.tevreden.nl kan de huidige tussenstand al worden bekeken. Voor de uiteindelijke ranking zal er verder worden gekeken naar de antwoorden van de berijders in verhouding tot de hoeveelheid respondenten. Respondenten zijn grotendeels leden van de vereniging, maar dit jaar hebben ook de leasemaatschappijen zich ingezet en hun berijders uitgenodigd om deel te nemen.

Door de nieuwe samenwerking tussen www.tevreden.nl en Vereniging Auto Van De Zaak heeft de Vereniging dit jaar ook gebruik kunnen maken van professionele tooling. Zo werden er meer vragen gesteld en kunnen berijders ook een algemene review geven over hun leasemaatschappij. De (anonieme) informatie kunnen leasemaatschappijen gebruiken om bijvoorbeeld hun service te verbeteren.

Beoordeling nog niet gegeven? Vavdz.tevreden.nl

Na 16 oktober kan je als berijder gewoon nog steeds een beoordeling geven;deze wordt dan meegenomen in de verkiezing van het volgende jaar.


 

Geplaatst op: 15-10-2012 15:51

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen