Onderzoek tevredenheid leasemaatschappijen

Eens per jaar vragen wij berijders om hun beoordeling te geven over de eigen leasemaatschappij. De enquête en de verwerking van de resultaten worden door het onafhankelijke bureau Tevreden.nl uitgevoerd. Tevreden.nl heeft meerdere brancheplatforms. Leasemaatschappijen kunnen ook zelf enquêtes uitsturen naar berijders.

Op 6 december 2016 zijn de resultaten bekendgemaakt van de berijdersverkiezing Beste Leasemaatschappij 2016/2017 tijdens het VZR Lease Event. In aanwezigheid van ruim dan honderd genodigden, overwegend directieleden van leasemaatschappijen, heeft Jan van Delft, voorzitter Vereniging Zakelijke Rijders (VZR), de eerste prijs voor de Beste Leasemaatschappij 2016/2017 in de categorie grote leasemaatschappijen overhandigd aan Alphabet Lease. In de categorie middelgroot/klein mocht WagenPlan de beker in ontvangst nemen.

Dit jaar hebben maar liefst 5.187 leaserijders hun mening gegeven over hun leasemaatschappij. De resultaten zijn opgenomen in het TOL-rapport (Tevredenheid Over Leasemaatschappijen). De tevredenheid is in kaart gebracht aan de hand van verschillende onderdelen: “Communicatie en informatie”, “Contractuele aspecten”, “Onderhoud” en “Schade en pech”. Tevens is de Net Promoter Score wederom als Key Performance Indicator meegenomen. Dit jaar is er ook een speciaal hoofdstuk opgenomen met hierin de mening van de wagenparkbeheerders.
 
Een beknopte versie van het rapport kunt u hier gratis downloaden.
 
Heeft u interesse in het uitgebreide, gedetailleerde rapport met voor alle deelnemende leasemaatschappijen met een minimum aantal respondenten een individuele rapportage? Dan kunt u deze via het bestelformulier bij ons bestellen voor € 350,- (excl. btw) per exemplaar.
 
Voor vragen over het rapport kunt u contact met ons opnemen via info@vzr.nl.
 

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen