Wat beweegt de zakelijke rijder?

De leden van Vereniging Zakelijke Rijders vormen een mooie afspiegeling van de doelgroep van zakelijke rijders. We verenigen werknemers en ondernemers, die hun zakelijke kilometers vaak in een auto op naam van de zaak afleggen, maar ook met steeds meer regelmaat in een privéauto. 

Om de lobby te kunnen onderbouwen met feiten en getoetste gegevens, voert VZR regelmatig onderzoeken uit onder haar leden. Ook voor haar communicatie met en informatievoorziening richting pers, werkgevers en aanbieders put VZR uit onderzoek.

Eén van de meest uitgebreide onderzoeken is: "Wat beweegt de zakelijke rijder?" Dit onderzoek is in 2013 voor het eerst uitgevoerd en sindsdien elk jaar herhaald. 

In dit zeer uitgebreide onderzoek komen uiteenlopende onderwerpen aan de orde over de huidige en de te verwachten toekomstige situatie. Het onderzoek wordt steeds in samenwerking met het onderzoeksplatform van VZR uitgevoerd, waaraan jaarlijks zo'n vijftien tot twintig van de bedrijfsleden van Vereniging Zakelijke Rijders deelnemen. Dit platform is verantwoordelijk voor het bepalen van de onderzoeksrichting en -vragen.

De resultaten en deelconclusies van het rapport worden gedeeld met deelnemers van het Onderzoeksplatform. Als u geïnteresseerd bent in deelname aan het onderzoeksplatform, vraag dan hier informatie op.

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen