Wat beweegt de zakelijke rijder?

Wat beweegt de zakelijke rijder? Hoe ziet zakelijke mobiliteit er nu uit en wat zijn de verwachtingen voor de toekomst: deelauto, mobiliteitsbudget, registratiesystemen, duurzaamheid etc. Vereniging Zakelijke Rijders doet hier jaarlijks een grootschalig onderzoek naar.

Meld u aan om alles te zien!

Aanmelden is gratis en is in minder dan twee minuten geregeld.
U krijgt toegang tot interessante en bruikbare informatie over bijtelling, mobiliteitsbudgetten, private lease en rekentools.

Ook ontvangt u onze nieuwsbrief, zodat u altijd op de hoogte blijft.

Om deze pagina te kunnen zien heeft u minimaal een Basic lidmaatschap nodig.

Klik hier om aan te melden!

Al lid van VZR? Klik hier om in te loggen.
De leden van Vereniging Zakelijke Rijders vormen een mooie afspiegeling van de doelgroep van zakelijke rijders. We verenigen werknemers en ondernemers, die hun zakelijke kilometers vaak in een auto op naam van de zaak afleggen, maar ook met steeds meer regelmaat in een privéauto. 

Om de lobby te kunnen onderbouwen met feiten en getoetste gegevens, voert VZR regelmatig onderzoeken uit onder haar leden. Ook voor haar communicatie met en informatievoorziening richting pers, werkgevers en aanbieders put VZR uit onderzoek.

Eén van de meest uitgebreide onderzoeken is: "Wat beweegt de zakelijke rijder?" Dit onderzoek is in 2013 voor het eerst uitgevoerd en heeft in 2014 en 2015 een vervolg gekregen. Voor 2016 staat het onderzoek opnieuw gepland.

In dit zeer uitgebreide onderzoek komen uiteenlopende onderwerpen aan de orde over de huidige en de te verwachten toekomstige situatie. Het onderzoek wordt steeds in samenwerking met het onderzoeksplatform van VZR uitgevoerd, waaraan jaarlijks zo'n vijftien tot twintig van de bedrijfsleden van Vereniging Zakelijke Rijders deelnemen. Dit platform is verantwoordelijk voor het bepalen van de onderzoeksrichting en -vragen.

De resultaten en deelconclusies van het rapport worden gedeeld met berijders en belanghebbenden. Als u geïnteresseerd bent in deelname aan het onderzoeksplatform, vraag dan hier informatie op.

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen