Mobiliteitsabonnement Werkgevers/Ondernemingsraad

Als werkgever en ondernemingsraad is het belangrijk om de mobiliteitsregeling voor medewerkers goed voor elkaar te hebben. Een goede mobiliteitsregeling verhoogt de aantrekkelijkheid van het bedrijf en het verhoogt de tevredenheid van werknemers. Vereniging Zakelijke Rijders helpt u graag met het evenwichtig regelen van uw mobiliteit. Wij bieden hiervoor het mobiliteitsabonnement.


Met een VZR mobiliteitsabonnement kunt u uw autoregeling laten toetsen en de tevredenheid van uw medewerkers over deze autoregeling meten. Wij kunnen een rapportage leveren waarin uw normleasetarieven vergeleken zijn met het landsgemiddelde. Uiteraard heeft u toegang tot alle informatie op onze site en ontvangt u de nieuwsbrief, tips en onderzoeken. U maakt gratis gebruik van de vraagbaak en contact met onze mobiliteitsexperts. 

Kosten
De kosten voor een mobiliteitsabonnement zijn € 450,- per jaar. Naast de jaarlijkse kosten kunt u gebruik maken van onze extra diensten en producten. Een overzicht van deze producten en diensten vind u hier.

Meer informatie?
Meer weten over de mogelijkheden van het mobiliteitsabonnement voor werkgevers en ondernemingsraden? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij contract met u op.

Op een goede autoregeling kunt u meer besparen dan op de goedkoopste leasecontracten.

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen