Mobiliteitsabonnement Werkgevers/Ondernemingsraad

Als werkgever en ondernemingsraad is het belangrijk om de mobiliteitsregeling voor medewerkers goed voor elkaar te hebben. Een goede mobiliteitsregeling verhoogt de aantrekkelijkheid van het bedrijf en het verhoogt de tevredenheid van werknemers. Vereniging Zakelijke Rijders helpt u graag met het evenwichtig regelen van uw mobiliteit. Wij bieden hiervoor het mobiliteitsabonnement.


Met een VZR mobiliteitsabonnement kunt u uw autoregeling laten toetsen en de tevredenheid van uw medewerkers over deze autoregeling meten. Wij kunnen een rapportage leveren waarin uw normleasetarieven vergeleken zijn met het landsgemiddelde. Uiteraard heeft u toegang tot alle informatie op onze site en ontvangt u de nieuwsbrief, tips en onderzoeken. U maakt gratis gebruik van de vraagbaak en contact met onze mobiliteitsexperts. 

Kosten
De kosten voor een mobiliteitsabonnement zijn € 450,- per jaar. Naast de jaarlijkse kosten kunt u gebruik maken van onze extra diensten en producten. Een overzicht van deze producten en diensten vind u hier.

Meer informatie?
Meer weten over de mogelijkheden van het mobiliteitsabonnement voor werkgevers en ondernemingsraden? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij contract met u op.

Op een goede autoregeling kunt u meer besparen dan op de goedkoopste leasecontracten.

Heb je een vraag of opmerking?

Neem dan contact op via het vragenformulier!

Vraag stellen

Meld je aan als betaald member en profiteer van de vele voordelen:

  • Toegang tot alle informatie van VZR
  • Inclusief rekenmodellen en downloads
  • Stel vragen aan onze experts
  • Profiteer van korting bij verschillende bedrijven
  • Ontvang de interessantste VZR artikelen thuis in de bus
  • Steun onze lobby in Den Haag en Brussel
Meld je aan Lees meer over de voordelen