VZR Polis

Autoverzekering voor je tweede auto, met extra dekking voor zakelijke rijders

Deze veelzijdige verzekering is speciaal ontwikkeld voor de tweede auto binnen het gezin. Door het gunstige risicoprofielis er voor de tweede auto een extra aantrekkelijke verzekering mogelijk met unieke voorwaarden. Er is echter nog meer.  Ook met de auto van de zaak kom je soms voor vervelende verrassingen te staan, waar je niet voor verzekerd bent. Daarom hebben VZR en de Actua Groep de handen ineen geslagen, met de unieke VZR Polis als resultaat.
 

VZR Pluspakket
Verzeker je de tweede auto in het gezin via de VZR Polis, dan heb je ook direct extra dekkingen op je leaseauto. Zoals dekking voor hulp bij juridische kwesties*, verhaalservice én je bent verzekerd voor schade en ongevallen inzittenden.
 
De VZR Polis biedt:
  • een aantrekkelijk tarief en uitgebreide dekking voor de tweede auto;
  • garantiedekking en Pechhulp Nederland;
  • juridische ondersteuning en aanvullende dekking voor de zakelijke auto;
  • het meest uitgebreide VZR-lidmaatschap.
VZR-lidmaatschap
Dit lidmaatschap geeft je toegang tot alle informatie en persoonlijk advies over mobiliteit: bijtelling, autoregelingen, mobiliteitsbudgetten, normleasebedragen, reiskostenvergoeding en meer.

Bereken je premie van de VZR Polis. Hier vind je uitgebreide informatie over de verzekering en kun je vrijblijvend je premie berekenen.


  
* Let op: dit product is géén vervanging van een rechtsbijstandverzekering. De geboden service voorziet uitsluitend in juridische ondersteuning bij verhaalbare letselschade en/of conflict rond gebruik van een (lease)auto, die beschikbaar is gesteld door je werkgever. Daarnaast biedt deze service ondersteuning in geval van ten onrechte opgelegde kosten aan jou én de partner waarmee je samenwoont; het betreft hier kosten, die zijn gemaakt in Nederland.

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen