Disclaimer

De website www.vzr.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). Het is niet toegestaan om de website of een gedeelte daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande (schriftelijke) toestemming van VZR.

Via VZR wordt algemene informatie verstrekt over VZR en relevante diensten van VZR. Bepaalde links op de website verwijzen naar websites van derden. Hoewel VZR uiterst selectief is ten aanzien van websites van derden waarnaar verwezen wordt, hebben wij geen enkele invloed op deze websites of op de informatie die op deze sites wordt geboden. VZR aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik of het vertrouwen in deze websites van derden.

VZR besteedt voortdurend zorg aan de samenstelling en het onderhoud van deze website, alsmede bij de antwoorden/reacties op uw vragen. Echter, ondanks de constante zorg en aandacht is het mogelijk dat de geboden informatie onjuistheden en/of onvolledigheden bevat. Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van fouten. 

Mocht de op deze site gepubliceerde informatie onjuistheden of onvolledigheden bevatten, kan VZR niet aansprakelijk gesteld worden voor de hieruit voortvloeiende (directe dan wel indirecte) schade.

De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. VZR behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Aan de op deze site geboden informatie kunnen door de gebruiker geen rechten worden ontleend en worden geheel voor eigen risico gebruikt.  

Heb je een vraag of opmerking?

Neem dan contact op via het vragenformulier!

Vraag stellen

Meld je aan als betaald member en profiteer van de vele voordelen:

  • Toegang tot alle informatie van VZR
  • Inclusief rekenmodellen en downloads
  • Stel vragen aan onze experts
  • Profiteer van korting bij verschillende bedrijven
  • Ontvang de interessantste VZR artikelen thuis in de bus
  • Steun onze lobby in Den Haag en Brussel
Meld je aan Lees meer over de voordelen