Branchevereniging Leveranciers Ritregistratiesystemen (BVLR)

De BVLR is de branchevereniging voor Nederlandse bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van automatische ritregistratie en gedifferentieerde kilometerheffing. Lees hier meer over de branchevereniging van leveranciers van ritregistratiesystemen (BVLR).

Meld u aan om alles te zien!

Aanmelden is gratis en is in minder dan twee minuten geregeld.
U krijgt toegang tot interessante en bruikbare informatie over bijtelling, mobiliteitsbudgetten, private lease en rekentools.

Ook ontvangt u onze nieuwsbrief, zodat u altijd op de hoogte blijft.

Om deze pagina te kunnen zien heeft u minimaal een Blue lidmaatschap nodig.

Klik hier om aan te melden!

Al lid van VZR? Klik hier om in te loggen.

De BVLR is de branchevereniging voor Nederlandse bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van automatische ritregistratie en gedifferentieerde kilometerheffing. Dit werkterrein omvat automatische rit- en kilometerregistratie, dataverwerking met behoud van authenticiteit van de data, de levering van de daarbij behorende hardware en customer support. De BVLR streeft naar het verzamelen en verspreiden van kennis omtrent ritregistratiesystemen, het geven van voorlichting en het versterken van het draagvlak voor een verantwoorde ritregistratie.

Certified membership
De leveranciers van ritregistratiesystemen, die zijn aangesloten bij de BVLR, zijn certified member. Dit kwaliteitslabel van de BVLR biedt zowel klanten als medewerkers garanties en onderstreept het voortdurend streven van de certified members naar verbetering en opwaardering van de kwaliteit van de producten en dienstverlening, om daarmee aan de verwachtingen van klanten en fiscus te voldoen of nog beter: deze te overtreffen. .

Zorg voor financiële continuïteit
De BVLR-leden zijn gezonde en efficiënte ondernemingen. Hun financiële huishouding is op orde, zodat ze ook in de toekomst hun maatschappelijke taak kunnen blijven vervullen. En dat is voor hun klanten, met de voor de ritregistratie wettelijke bewaarplicht van 7 jaar, van een zeer
groot belang.

Escrow regeling BVLR: extra zekerheid
Als gebruiker van een ritregistratiesysteem bent u tegenover de Belastingdienst verplicht de ritgegevens minimaal 7 jaar te bewaren. Het merendeel van de BVLR-leden geeft u middels een Escrow regeling de zekerheid dat de data beschikbaar en toegankelijk blijft gedurende een nader te bepalen periode en ten minste gedurende de genoemde 7 jaar. De applicatieomgeving wordt door een stichting gecontinueerd voor een vooraf bepaalde periode. Deze stichting bestaat uit de deelnemende telematicabedrijven en handelt uit naam van de deelnemers.

​Deelnemers Banchevereniging

 • Accredis
 • Business Track
 • C- Track
 • Micpoint
 • RAM
 • Transscope
 • Trimble


Meer info: www.bvlr.nl


keurmerkkilometeradministratieritregistratieritregistratiesysteemRRS

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

 • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
 • juridische ondersteuning bij problemen
 • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
 • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
 • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen