Introductiepagina GPS Buddy


GPS-Buddy is trendsetter op het gebied van fleetmanagement en asset tracking. In heel Europa worden dagelijks duizenden voertuigen, vrachtwagens, trailers en materieel via onze oplossingen gemonitord. Dankzij de grote flexibiliteit van onze systemen en diensten bieden wij oplossingen die variëren van een sluitende ritregistratie tot zeer complete fleetmanagementsystemen. GPS-Buddy is uw solide partner.

Zowel de fleetmanager als de zakelijke rijder is bij ons aan het juiste adres. Onze XL-systemen zijn voorzien van het Keurmerk SKRR waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en een goedgekeurde ritregistratie voor de belastingdienst. De rapportages zorgen hierbij voor een adequate verantwoording van de gereden kilometers.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden om de kosten van uw wagenpark te minimaliseren, de productiviteit van uw medewerkers te verhogen en de efficiency te vergroten. Met honderden tevreden klanten in diverse branches kunnen wij u de mogelijkheden van onze systemen en diensten aan de hand van praktijkcases tonen.

Belt u ons gerust voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs, maar u bent ook van harte welkom op ons hoofdkantoor in Almere.

GPS-Buddy Nederland BV

Transistorstraat 100

1322 CH Almere

www.gps-buddy.com

info@gps-buddy.com 

Heb je een vraag of opmerking?

Neem dan contact op via het vragenformulier!

Vraag stellen

Meld je aan als betaald member en profiteer van de vele voordelen:

  • Toegang tot alle informatie van VZR
  • Inclusief rekenmodellen en downloads
  • Stel vragen aan onze experts
  • Profiteer van korting bij verschillende bedrijven
  • Ontvang de interessantste VZR artikelen thuis in de bus
  • Steun onze lobby in Den Haag en Brussel
Meld je aan Lees meer over de voordelen