Introductiepagina GPS Buddy


GPS-Buddy is trendsetter op het gebied van fleetmanagement en asset tracking. In heel Europa worden dagelijks duizenden voertuigen, vrachtwagens, trailers en materieel via onze oplossingen gemonitord. Dankzij de grote flexibiliteit van onze systemen en diensten bieden wij oplossingen die variëren van een sluitende ritregistratie tot zeer complete fleetmanagementsystemen. GPS-Buddy is uw solide partner.

Zowel de fleetmanager als de zakelijke rijder is bij ons aan het juiste adres. Onze XL-systemen zijn voorzien van het Keurmerk SKRR waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en een goedgekeurde ritregistratie voor de belastingdienst. De rapportages zorgen hierbij voor een adequate verantwoording van de gereden kilometers.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden om de kosten van uw wagenpark te minimaliseren, de productiviteit van uw medewerkers te verhogen en de efficiency te vergroten. Met honderden tevreden klanten in diverse branches kunnen wij u de mogelijkheden van onze systemen en diensten aan de hand van praktijkcases tonen.

Belt u ons gerust voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs, maar u bent ook van harte welkom op ons hoofdkantoor in Almere.

GPS-Buddy Nederland BV

Transistorstraat 100

1322 CH Almere

www.gps-buddy.com

info@gps-buddy.com 

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen