Introductiepagina Verizon ConnectVerizon Connect is wereldwijd een toonaangevende leverancier van fleetmanagement-oplossingen. Met Verizon Connect Reveal optimaliseert u het beheer van uw wagenpark en vergroot u de productiviteit van uw buitendienst door actiegerichte, zakelijke data te halen uit near-realtime en historische voertuig- en bestuurdersgegevens.
 
Fleetmanagement
De fleetmanagement-oplossingen geven snel inzicht in: locatie, brandstofverbruik, snelheid, afgelegd aantal kilometers en andere meetbare data over uw voertuigen. Lees over ons geavanceerde GPS voertuigvolgsysteem.

Dashcamvideo
Ook biedt Verizon Connect een slimme-video-oplossing, Reveal Integrated Video, waarmee HD video, AI en bestuurdersinformatie samen komen. Wanneer zich onveilig rijgedrag voordoet, kunt u de dashcamvideo bekijken om beter te begrijpen wat er voor en na het incident gebeurde en videobewijs leveren in het geval van een valse aangifte. Bekijk onze dashcam oplossing.

Field Service management
Reveal Field is een toegankelijke oplossing voor werkopdrachtbeheer (ook wel: fieldservicemanagement). Deze oplossing maakt het voor planners gemakkelijk om gedurende de dag werkopdrachten efficiënt te plannen en informatie near-realtime te communiceren naar technici en andere buitendienstmedewerkers, én met klanten. Verizon Connect Reveal Field werkt met de fleetmanagementsoftware Reveal van Verizon Connect om de locatiegegevens van voertuigen en de beschikbaarheid van technici te combineren.

Keurmerk
Verizon Connect Reveal beschikt over het Keurmerk RitRegistratieSystemen (Keurmerk RRS). Dat betekent dat de rittenregistratie die het fleet management systeem automatisch voor u genereert, voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Lees hier over automatische ritregistratie.

Contact
Vraag gerust een gratis demonstratie aan op de website van Verizon Connect of bel 0800 394 90 42. 

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen