Mercedes-Benz EQE is EV van het Jaar 2023De Mercedes EQE is Elektrische Auto van het Jaar 2023. In
deze verkiezing, georganiseerd door de Vereniging van Zakelijke Rijders (VZR), roemde de jury onder meer zijn uitstekende rij-eigenschappen, actieradius en gunstige leaseprijs. De EQE is een elektrische business limousine uit de hogere middenklasse en een aantrekkelijke keuze voor zakelijke rijders.

De EQE werd uitgeroepen tot winnaar op basis van acht objectieve criteria, waaronder gebruiksgemak, laadsnelheid, leaseprijs en verkoopaantallen. Naast winnaars per segment wordt er telkens ook een overall winnaar uitgeroepen. Voor 2023 viel deze eer te beurt aan de Mercedes EQE.

Een toonbeeld van zakelijke klasse en efficiëntie
De EQE is een aantrekkelijke business limousine binnen het uitgebreide elektrische aanbod van Mercedes-Benz. Hij is direct herkenbaar aan het gestroomlijnde One Bow-design en aan de vooruitstrevende luxe in het interieur, waar digitale beleving op een zeer hoog niveau staat. Grote actieradius, superieure rij-eigenschappen
Met een actieradius tot 662 km ga je in alle vertrouwen op weg. Het laden gaat snel: in 32 minuten laad je tot 80% via een DC-snellader. De prestaties zijn zoals je van een elektrische luxe-limousine in dit segment verwacht: snel, moeiteloos en beheerst.  Moderne luxe voor veeleisende rijders
Ook in het interieur merk je dat Mercedes-Benz met deze EQE nieuwe maatstaven zet in het hogere middenklasse-segment. Moderne luxe alom, met uitstekend zitcomfort en het optionele MBUX-hyperscreen. Het past allemaal volledig in de nieuwe luxury strategy van Mercedes-Benz. Zakelijke rijders zullen de aandacht voor comfort, technologie en hoogwaardige afwerking zeker weten te waarderen.


Meer weten over de EQE? Kijk op mercedes-benz.nl of ga langs bij uw dealer voor een kennismaking.
 
 

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen