Introductiepagina Telemagics

Op deze pagina stelt Telemagics zich aan u voor:

Introductie
Via een kastje dat op een onzichtbare plek wordt bevestigd, registreren wij de noodzakelijke informatie over de positie waar uw auto zich bevindt. Wordt deze naar een andere locatie gereden zonder dat u hier vanaf weet of daar toestemming voor hebt gegeven, dan wordt u direct gewaarschuwd via de app op uw smartphone. In feite is dit een stil alarm. Altijd en overal een oogje in het zeil houden! Log één keer in op de website en het voertuigvolgsysteem van Telemagics is geactiveerd.

Als u bent ingelogd, heeft u twee mogelijkheden om uw voertuig te volgen: via de online cockpit op de website van Telemagics en via de gratis app op uw smartphone. Op het platform kunt u het voertuig live volgen. Om de 30 seconden laat het platform zien waar uw voertuig zich bevindt. Hier ziet u ook de eventuele gebeurtenissen als lage accuspanning, beweging zonder contact aan (wegslepen en/of verplaatsen) en het loskoppelen van het voertuigvolgsysteem.

Meerdere voertuigen samen volgen
U kunt desgewenst meerdere voertuigen onder één account plaatsen en zo al uw voertuigen in één oogopslag zien. U zult dan wel in elk voertuig een kastje van Telemagics moeten laten installeren. Zo heeft u controle over al uw kostbare bezit.

Voertuigwissel
Als u uw voertuig verkoopt, dan kunt u eenvoudig het kastje laten overzetten naar uw nieuwe voertuig. Het enige dat u dan hoeft te doen, is opnieuw een inbouwafspraak maken.

Kilometerregistratie optioneel
Er zijn veel mensen die handmatig hun kilometerregistratie bijhouden. Maar dat hoeft niet nu meer, want deze service kunt u optioneel bij Telemagics activeren. Onze kilometerregistratie voldoet altijd aan de laatste eisen van de Belastingdienst. De Belastingdienst heeft het normenkader vastgesteld voor geautomatiseerde rittenregistratiesystemen. Het systeem van Telemagics voldoet aan deze normen en kan worden gebruikt voor die situaties waarin een rittenregistratie is vereist voor fiscale doeleinden.

U heeft de mogelijkheid om deze rapportage online te zien en u kunt de rapportage in excel of pdf mailen naar elk gewenst e-mailadres. Als service voor u, bewaren wij uw gegevens twee jaar.

Meer informatie: telemagics.com
 


ritregistratieritregistratiesysteem

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen