Introductiepagina Webfleet Solutions

Op deze pagina stelt Webfleet Solutions zich aan u voor:

Bespaar tot 20% op uw brandstofkosten
Met behulp van de state-of-the-art voertuigvolgsystemen van Webfleet Solutions bespaart u op tijd, brandstof en onderhoud van uw wagenpark. Onze fleetmanagement-oplossing biedt u altijd inzicht in de locaties van uw bestuurder. Maar er is meer, want we bieden u ook professionele navigatie, tijdmanagement, communicatie met uw bestuurders, het vermijden van files, veiligheid van uw bestuurders, managementrapportages en verantwoordelijkheid voor het milieu. Dankzij een terugverdientijd van slechts zes maanden en het plug and play karakter van onze online fleetmanagement-oplossing is starten met Webfleet Solutions overzichtelijk en toegankelijk. Start ook met besparen en sluit u aan bij meer dan 20.000 andere bedrijven die 220.000 voertuigen met onze fleetmanagement-oplossingen beheren.

Onze oplossing
De kern van onze oplossing wordt gevormd door WEBFLEET, de online fleetmanagement-oplossing van TomTom. Alle mogelijke informatie rond rit- en werktijden, kilometeradministratie, onderhoud, rijgedrag en locaties worden door het LINK voertuigvolgsysteem doorgegeven. Deze combinatie kan eventueel worden uitgebreid met (TRUCK) navigatiesystemen uit de PRO series waarmee niet alleen kan worden genavigeerd maar ook tweewegcommunicatie mogelijk wordt tussen kantoor en berijder. Eventueel kan ook worden gekozen voor een variant waarbij de PRO serie navigatiesystemen al zijn uitgerust met een voertuigvolgmodule waardoor aanschaf van het LINK voertuigvolgsysteem overbodig wordt. De oplossing is compleet met de ecoPLUS, een hardware accessoire dat brandstofinformatie doorgeeft aan WEBFLEET en de berijder.

Over Webfleet Solutions
Webfleet Solutions is een toonaangevende leverancier van fleetmanagement-oplossingen. Het bedrijf is erkend als de snelst groeiende Telematics Service Provider (TSP) voor het commerciële vrachtvervoer over de weg in Europa. Deze divisie van TomTom was eerder actief als TomTom WORK.

WORKsmart™ is de complete fleetmanagement-oplossing van TomTom en biedt een innovatieve manier voor het verbeteren van het beheer van alle typen wagenparken. Het systeem biedt klanten de keus uit toonaangevende oplossingen gecombineerd met professionele dienstverlening. De kern van het systeem wordt gevormd door TomTom WEBFLEET®.

Meer informatie is te vinden op https://www.webfleet.com/nl_nl/webfleet/. Mail ons via sales-nl.business@tomtom.com of bel met +31 (0) 20 7574 951.
Volg ons ook op Twitter: @TomTomCorporate.com.


 


ritregistratieritregistratiesysteem

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen