Introductiepagina Accredis

Op deze pagina stelt Accredis zich aan u voor:

Logo Accredis ritregistratiesystemenAccredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. Met onze roots in Enschede leveren wij Twentse degelijkheid en innovatie die bijdragen aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. Daarnaast is de vermindering van negatieve milieueffecten een uitgangspunt en staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog bij ons in het vaandel. Dit combineren wij met datgene waar we goed in zijn: het leveren van de beste oplossing voor ritregistratie en fleetmanagement.
Accredis biedt de meest betrouwbare systemen voor iedereen met een wens op het gebied van management van mobiliteit. We zijn overtuigd van onze kennis en kunde, daarom bieden we drie jaar garantie op ons complete systeem. Door state-of-the-art software en innovatie worden deze systemen vergezeld door het laagste maandtarief in de markt met mobiele dekking door heel Europa.

 

Waar kunnen we u bij helpen?

U wilt te allen tijde kunnen weten waar uw bedrijfswagens zich bevinden. Logisch, deze auto’s kosten namelijk veel tijd en geld aan aanschaf en onderhoud. Een optimale inzet kan net dat verschil zijn tussen winst en verlies. De Track & Trace oplossing van Accredis gaat dat verschil maken.
Meerdere werknemers in dienst? Rekent u de uren van uw personeel direct door aan uw opdrachtgevers? Dan is de urenregistratie oplossing van Accredis er voor u. Dit pakket biedt u volledige monitoring van de inzet van uw personeel met de mogelijkheid deze direct door te kunnen rekenen aan uw klanten.
Zakelijke rijder? Het laatste wat u wilt is een flinke naheffing van De Belastingdienst. Daarom is een fiscaal sluitende rittenregistratie wat u nodig heeft. Zakelijke kilometers registreren doet u dan ook met de kilometerregistratie oplossing van Accredis. Een snelle, efficiënte en betaalbare manier om uw zakelijke kilometers van privékilometers te kunnen scheiden.
Ook iedere maand weer veel tijd kwijt aan de administratie van alle zakelijke ritten? De rittenregistratie oplossing van Accredis is dé manier om dit sneller en efficiënter te doen. Dat scheelt u weer tijd voor andere zaken! Met deze service verwerkt u alle ritten in een eenvoudig, geaccordeerd overzicht in één keer in uw bedrijfsadministratie.

 

Maatwerk

‘Op ieder potje past een dekseltje’, dat geloven we ook bij Accredis. Standaardoplossingen zijn perfect voor sommige bedrijven maar soms is maatwerk gewenst. Accredis staat voorop in de innovatie en gaat ook op dit gebied geen enkele uitdaging uit de weg. Zo bieden wij bijvoorbeeld opties voor ontwikkelaars maar kunnen onze experts ook het systeem volledig aanpassen aan de wensen van onze klanten. Kijk voor meer informatie over Accredis op onze website: www.accredis.nl of bel voor meer informatie: +31 53 434 1033.


ritregistratiesysteem

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen