20.000 leden!


Datum: 26-01-2015

Vereniging Auto van de Zaak (VAvdZ) heeft deze maand haar twintigduizendste lid verwelkomd. VAvdZ bestaat nu bijna vijf jaar en behartigt de belangen van iedereen die zakelijke kilometers rijdt. Dat hiermee een behoefte wordt vervuld, laat de ledenaanwas zien!
 
Zakelijk rijden is in de loop der jaren alleen maar complexer geworden. Door de vele veranderingen in regelgeving, in bijtelling en in autoregelingen. Maar ook door de diversiteit aan mogelijkheden: een zakelijke auto kopen of leasen, wel of niet bijtellen, zakelijk rijden in een privéauto tegen een kilometervergoeding of met een mobiliteitsbudget, die privéauto zelf kopen of via private lease. VAvdZ helpt werknemers en ondernemers niet alleen met duidelijke informatie over hun rechten en plichten, maar ook met keuzes maken uit alle mogelijke opties.
 
Bijtelling staat altijd hoog op de politieke agenda, evenals andere fiscaliteiten als mrb en bpm. VAvdZ zorgt er voor dat ook de andere onderwerpen die voor zakelijke rijders belangrijk zijn op het netvlies blijven van de beleidsmakers. Denk aan: de onbelaste kilometervergoeding die al sinds jaar en dag blijft steken op 19 cent en het faciliteren van mobiliteitsbudgetten.
 
De sterke groei van de vereniging verklaart Huisman als volgt: "Wij zijn een vereniging 2.0, door de combinatie van onze website met nieuwe media vormen we één grote online community. Het lidmaatschap voor een berijder is gratis, bedrijven betalen een acceptabele bijdrage. We houden de kosten beperkt en spenderen alleen tijd aan zaken die er toe doen. “
 
Om sterker te staan in de lobby is het belangrijk om samen een collectief te vormen. Twintigduizend leden is mooi, maar nog lang niet genoeg. Om de regelgeving in Den Haag echt te beïnvloeden is er nog meer massa nodig. De vereniging streeft naar een verdere explosieve groei van leden om haar rol nog beter te vervullen. 


Ook lid worden? 

Geplaatst op: 26-01-2015 12:24

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen