In 1 jaar meer dan 4000 nieuwe leden


Datum: 17-03-2011

VAVDZ;  in één jaar meer dan 4.000 nieuwe leden


Afgelopen week heeft de Vereniging Auto Van De Zaak (VAVDZ) haar 4000ste lid verwelkomd. VAVDZ is inmiddels een jaar actief en wordt steeds vaker gevonden door de zakelijke rijder en de OR. Naast de individuele berijders zijn er meer dan 20 bedrijven en OR's die een collectief lidmaatschap afgesloten hebben.

"Dit is echter nog maar pas het begin" verzekert voorzitter Martin Huisman. "Ons secretariaat beantwoordt met behulp van acht professionals, waaronder een aantal juristen en fiscalisten, alle berijdersvragen. Voor de OR benchmarken wij autoregelingen en analyseren we knelpunten. Tot slot voeren wij een uitgebreide lobby. Deze activiteiten worden door berijders en OR's gewaardeerd. Eindelijk is er een club die opkomt voor hun belangen". 

De internetsite van de vereniging, www.vavdz.nl, kent iedere maand hogere bezoekersaantallen en ook het forum is veel bekeken. Op zowel Linkedin, FaceBook, Hyves en Twitter is de vereniging actief. Huisman hierover: "Wij zijn een vereniging 2.0, koppeling van nieuwe media en het vormen van één grote online community is de normaalste zaak van de wereld. Lidmaatschap voor een berijder is gratis, bedrijven betalen een acceptabele bijdrage." "We houden de kosten beperkt en spenderen alleen tijd aan zaken die er toe doen". 

VAVDZ geeft aan dat het vormen van een collectief om sterker te staan in de lobby een bittere noodzaak is. "In juni wordt het spannend" aldus Huisman "dan komt staatsecretaris Weekers met de brief over de autobelastingen. Het huidige bijtellingssysteem moet volledig anders en wij hebben daarvoor de ideeën aangereikt. Het zit er echter dik in dat er alleen een aanpassing komt in de CO2 waardes, waardoor de 14% en 20% bijtellingscategorie voor diverse auto's komen te vervallen. Dit is onverstandig, korte termijn politiek en niet eerlijk. Dit mogen we als berijders niet laten gebeuren."
 

Geplaatst op: 17-03-2011 10:08

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen