Masterclass Bijtelling


Datum: 22-06-2017

Ritregistratiesystemen zijn de oplossing voor een sluitende ritadministratie. Dit is van belang voor leaserijders en wagenparkbeheerders. De VZR heeft een masterclass bijtelling gegeven voor de leveranciers van ritregistratiesystemen om hen te updaten over de laatste en toekomstige wijzigingen.

Ritregistratiesystemen worden steeds populairder. Naast dat wagenparkbeheerders al langer enthousiast zijn over ritregistratiesystemen voor hun wagenpark, zien ook zakelijke rijders steeds vaker het belang in van een kloppende ritadministratie. Sommige zakelijke rijders gebruiken het omdat ze met hun leaseauto geen privé kilometers rijden en daardoor geen bijtelling willen betalen, andere zakelijke rijders gebruiken een ritregistratiesysteem om hun zakelijke kilometers makkelijk te kunnen bijhouden/declareren.

Keurmerk
Ritregistratiesystemen moeten aan verschillende eisen voldoen en daarvoor is het Keurmerk Ritregistratiesystemen in het leven geroepen. Voor de aanbieders die bij dit RRS Keurmerk aangesloten zijn heeft de VZR een Masterclass Bijtelling verzorgd.

Masterclass
Tijdens deze Masterclass zijn alle leveranciers geïnformeerd over de laatste en toekomstige bijtellings- en wetswijzigingen. Een belangrijk onderwerp was de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming die per 25 mei 2018 van kracht wordt. Hierin worden onder andere de privacyrechten voor personen versterkt en uitgebreid.

Wilt u meer informatie over onze Masterclasses of over Ritregistratiesystemen? Op de website van de www.VZR.nl vindt u meer informatie over het keurmerk, de aanbieders en worden alle RRS systemen vergeleken

Geplaatst op: 22-06-2017 11:51

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen