​ALD Automotive en LeasePlan gaan verder als Ayvens


Datum: 27-06-2024

Leasemaatschappijen ALD Automotive en LeasePlan zijn vanaf juni verdergegaan onder de naam Ayvens. De lancering van het nieuwe mobiliteitsmerk in Nederland volgt uit de overname van LeasePlan door ALD Automotive vorig jaar. Ayvens beheert in Nederland ruim 330.000 auto’s en is daarmee de grootste aanbieder van leasing, mobiliteitsadvies en ex-leaseauto’s.

Met de komst van Ayvens verdwijnen de merken ALD Automotive en LeasePlan. Laatstgenoemde is in 1963 in Nederland opgericht en het internationale hoofdkantoor was in Amsterdam gevestigd.

Ayvens presenteerde zichzelf onlangs aan het Nederlandse publiek via een landelijke campagne met focus op radio, buitenreclame en online. Country Managing Director Sander Pleij over het nieuwe merk en de campagne: “Met de boodschap ‘Better with every move’ gaan wij verder als Ayvens. Samen met onze leaserijders, klanten en partners maken wij mobiliteit elke keer weer groener, flexibeler en uiteindelijk moeiteloos. Dat is wat ons bij Ayvens drijft”.
 
Wat betekent dit voor leaserijders?
Ben je leaserijder bij ALD Automotive of LeasePlan dan is het goed om te weten dat er ondanks de naamswijziging veel hetzelfde blijft. Zoals de service die je gewend bent, het leasecontract en de contactgegevens. Wel is de leaserijder app My Ayvens volledig vernieuwd en beschikbaar in de stores om te downloaden.
 
Meer weten over Ayvens?
Op www.ayvens.com vind je alle informatie die voor jou als leaserijder relevant is.

Geplaatst op: 27-06-2024 17:52

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen