​ALD wint de Innovatie-award met ALD MOVE


Datum: 08-12-2022

Op 8 december is tijdens het VZR Lease Event voor het eerst de Innovatie-award uitgereikt. Deze award gaat naar de leasemaatschappij die volgens de zakelijke rijders en wagenparkbeheerders de meest vernieuwende oplossing op het gebied van mobiliteit heeft voortgebracht. De Innovatie- award is dit jaar uitgereikt aan ALD Automotive voor het product:  “ALD Move”. 

In een veranderende markt is innovatie door marktpartijen cruciaal. Om deze reden is VZR gestart met het uitreiken van een Innovatie-award. Op deze manier worden innovatieve partijen in de markt beloond en gewaardeerd. De Innovatie-award is uitgereikt op 8 december.
 
Opzet
De Innovatie-award is er gekomen op verzoek van leasemaatschappijen zelf. Om te komen tot een gewogen resultaat, is er sprake van een kwantitatief en een kwalitatief deel. Om genomineerd te worden voor de award, moet de leasemaatschappij hoog gescoord hebben op de innovatie-vraag die in de vragenlijsten van berijders en wagenparkbeheerders staat. Dit jaar zijn er genomineerd: Wittebrug Lease, ALD Automotive en Friesland Lease.
 
Deskundige jury
De genomineerde leasemaatschappijen hebben een concreet voorbeeld aangeleverd van een actuele innovatie. Deze zijn beoordeeld door een vakjury, bestaande uit. Robert Neefjes (PON), Renate Hemerik (VNA) en Jan-Anne Hoekstra (Alfen). De uitkomsten van het juryoverleg vormen de basis voor de uitslag die tijdens het lease-event door juryvoorzitter Jan-Anne Hoekstra zijn toegelicht.
 
Bijzondere inzendingen
De genomineerden hebben bijzondere innovaties ingezonden. Friesland Lease heeft het nieuwe product met Alva Charging Services laten zien., ALD toonde de details van ALD Move en Wittebrug Lease gaf repliek met de vernieuwende Wittebrug Lease Mobiliteitskaart.
 
ALD Automotive wint de Innovatie Award. De combinatie van het reisadvies op algoritme, duurzaamheid, geïntegreerde mobiliteitsbudget afspraken en een stimulatie van het reisgedrag gaven de doorslag.

Geplaatst op: 28-12-2022 09:35

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen