​Athlon wint de Innovatie Award met het Athlon Flex Thuislaadpakket


Datum: 07-12-2023

Op 7 december werd tijdens het VZR Lease Event voor het tweede opeenvolgende jaar de Innovatie Award uitgereikt. Dit jaar is de Innovatie Award toegekend aan Athlon voor het product Athlon Flex Thuislaadpakket.

Acht leasemaatschappijen hebben innovaties ingezonden, variërend van een slimme bandenpomp tot verhuur van e-cargo voertuigen. Om genomineerd te worden moet er hoog gescoord zijn op de innovatie-vragen, gesteld aan meer dan 4.500 berijders en wagenparkbeheerders.

Deskundige jury
De innovaties zijn beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit Robert Neefjes (PON), Renate Hemerik (VNA) en Jan-Anne Hoekstra (Alfen). De uitkomsten van het juryoverleg vormen de basis voor de uitslag, die tijdens het VZR Lease Event door juryvoorzitter Jan-Anne Hoekstra is toegelicht.
 
Athlon meest innovatief
Athlon wint de Innovatie Award met het Athlon Flex Thuislaadpakket. Het apart aanbieden van een laadpaal, los van het leasecontract en inclusief de totale organisatie en juridische context, wordt gewaardeerd door de jury. Deze constructie is goed doordacht en lost een feitelijk probleem op. Verder voorziet het in een dagelijkse en actuele behoefte van veel zakelijke rijders.
 
Inzendingen met een sociaal karakter
Wat opvalt is dat er dit jaar ook een aantal inzendingen waren met een sterk sociaal karakter. Deze hebben een eervolle vermelding ontvangen. Zo was er een nieuw initiatief op het gebied van een deel EV van en voor de buurt in Friesland en een Wandel initiatief om geld in te zamelen vanuit het MKB in de Zaanstreek.
 
Innovatiekracht scoort een 7,4
Dit jaar zijn er voor het eerst extra vragen gesteld met betrekking tot het innovatieve karakter van leasemaatschappijen. De gezamenlijke leasemaatschappijen kregen van hun klanten een 7,4 als algemeen cijfer op het gebied van innovatiekracht.
 

Geplaatst op: 08-12-2023 12:44

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen