Beste autoregeling 2011; Boskalis


Datum: 26-10-2011

Van alle autoregelingen die de Vereniging Auto Van De Zaak heeft beoordeeld het afgelopen jaar, heeft Boskalis de beste autoregeling. Boskalis krijgt voor haar autoregeling het cijfer 8,5. Dit was reden voor VAVDZ om Boskalis op te zoeken en te trakteren op een lekkere taart. 

 

Het afgelopen jaar heeft de Vereniging Auto Van De Zaak meer dan 100 verschillende autoregelingen beoordeeld. De autoregelingen worden beoordeeld op 26 verschillende punten. Het eindresultaat is een cijfer van 0 tot 10.

 

De Vereniging Auto Van De Zaak streeft naar “gewogen” autoregelingen. Werkgevers en werknemers zijn er beiden bij gebaat om een eerlijke evenwichtige autoregeling te hebben. Dit voorkomt discussies, ergernis en dit helpt in de medewerkerstevredenheid. Het is echter niet altijd goed in balans.

 

“Sommige autoregelingen zijn net wurgcontracten” aldus Martin Huisman, Voorzitter van de vereniging. “We zien in toenemende mate dat men denkt kosten te besparen door deze af te wentelen op de werknemer”. “Eigen bijdrages, eigen risico’s en afkoopregelingen bij uitdiensttreding komen steeds vaker voor. Sommige autoregelingen voldoen zelfs niet aan de wettelijke normen.

 

“Gelukkig zijn er ook positieve uitzonderingen en daar is de autoregeling van Boskalis er zeker één van. Reden voor ons om hen in het zonnetje te zetten.” aldus Huisman.  De vereniging stimuleert OndernemingsRaden (OR’s) om de autoregeling op de agenda te plaatsen bij het overleg met de werkgever. Berijders kunnen zich ook individueel melden bij de vereniging voor een toetsing van hun autoregeling. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Geplaatst op: 26-10-2011 14:48

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen