Beste Leasemaatschappij 2015/2016


Datum: 09-12-2015

Op 8 december zijn de resultaten bekendgemaakt van de Berijdersverkiezing Beste Leasemaatschappij 2015/2016 tijdens het Automotive Leasing Event 2015. De eerste prijs voor de Beste Leasemaatschappij 2015/2016 in de categorie grote leasemaatschappijen is overhandigd aan Alphabet. De tweede plaats wordt ingenomen door de winnaar van vorig jaar, Business Lease. Athlon is op een derde plaats geëindigd.
 
In de categorie middelgroot/klein is Wagenplan als winnaar uit de bus gekomen. Wagenplan stoot hiermee AALease van de troon, die overigens wel op een eervolle tweede plaats eindigt. Van Mossel Leasing wordt net als vorig jaar derde.
 
Voorzitter Jan van Delft over de uitreiking: “Dit is de vijfde editie van ons onderzoek. Er ontstaat een mooi beeld over de jaren heen. Zo zien wij de NPS van de leasebranche als geheel ieder jaar weer een beetje stijgen. Dit jaar is de NPS 24 gemiddeld. Vorig jaar was dit nog 19. Een teken dat de branche verandert en dat de leaserijder steeds meer als klant behandeld wordt. Hier zijn wij erg tevreden over”.
 
Dit jaar hebben maar liefst 5.204 lease-rijders de vragenlijst ingevuld. De resultaten zijn verzameld door het onderzoeksbureau Tevreden.nl, dat is gespecialiseerd in tevredenheidsmetingen en opgenomen in het TOL rapport (Tevredenheid Over Leasemaatschappijen). De tevredenheid is in kaart gebracht aan de hand van verschillende onderdelen: “Communicatie en informatie”, “Contractuele aspecten”, “Onderhoud” en “Schade en pech”. Tevens is de Net Promoter Score wederom als Key Performance Indicator meegenomen. 

Geplaatst op: 14-12-2015 10:53

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen