(( BijtellingAlert )) beschikbaar


Datum: 17-08-2011

Berijders van een Auto Van De Zaak kunnen vanaf vandaag een bijtellingalert instellen. Door het instellen van dit Alert wordt een berijder geïnformeerd als er iets verandert in de bijtelling. Reden om het alert in te stellen is de nieuwe wetgeving die veel veranderingen met zich meebrengt.

In de komende tijd wordt het opletten geblazen als je in een 20% of 14% bijtelling auto wilt blijven rijden. De nieuwe wetgeving heeft tot gevolg dat de hoogte van de bijtelling op hetzelfde type auto van een ander bouwjaar verschillend kan zijn. Verder worden de normen voor de kortingscategorieën jaarlijks aangepast en komt er een tijdslimiet aan de korting.

Als de bijtelling voor een auto verhoogd wordt, is het wellicht toch verstandig om een kilometeradministratie bij te gaan houden om zo onder de bijtelling uit te komen. In sommige gevallen kan het uitstellen of juist eerder uitkiezen van een nieuwe leaseauto flink in bijtelling schelen. Verder is het overnemen van een auto van een collega in plaats van een nieuwe bestellen in een aantal gevallen ineens ook erg aantrekkelijk geworden.

Op de site www.bijtellingalert.nl kan iedere berijder kosteloos het bijtellingalert instellen. VAVDZ raadt iedere berijder aan om het alert in te stellen. Iedereen die lid is van de vereniging is automatisch aangemeld voor het bijtellingalert. 
Via "mijn gegevens"  kunt u zich ook altijd weer afmelden.  

Geplaatst op: 18-08-2011 12:02

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen