Bijtellingsberekening breekt record


Datum: 06-01-2022

In 2021 heeft VZR zowel in leden als bezoekers van de website opnieuw groei gerealiseerd. Opvallend is dat de bijtellingsberekeningen bijna zijn verdrievoudigd. VZR concludeert dat zakelijke rijders op zoek zijn naar relevante informatie en dan met name over het bedrag van hun bijtelling.

De veranderende tijden hebben weerslag op de informatiebehoefte van iedereen die zakelijke kilometers maakt. Meer thuiswerken, meer afkoopsommen in de autoregeling, nieuwe mobiliteitsmogelijkheden en de nieuwe bijtellingsregeling voor elektrische auto’s hebben meer bezoekers naar VZR gebracht.

Hoewel de bijtellingsregelingen al jaren niet meer zó eenduidig waren, is er meer behoefte dan ooit om de bijtelling voor de persoonlijke situatie te kunnen berekenen. Het afgelopen jaar is het zoeken naar informatie over bijtelling verdubbeld. Het berekenen van de bijtelling is zelfs verdrievoudigd. Nooit eerder werden er zoveel berekening gemaakt. VZR breekt daarmee een record en helpt zakelijke rijders met de broodnodige informatie.

Jan van Delft, voorzitter van VZR, kent de behoefte. “VZR maakt haar onafhankelijke rol als informatievoorziener voor iedereen die zakelijke kilometers maakt meer dan waar. Met meer mobiliteitsmogelijkheden zoekt een ieder naar wat het best bij hem of haar past. Kies je voor elektrisch rijden met een korting op de bijtelling of past hybride of een benzine auto beter bij jouw mobiliteitsbehoefte? De kosten die daar bij horen zijn zeer belangrijk en VZR is verheugd daar voor steeds meer mensen een rol in te kunnen spelen.”

Geplaatst op: 06-01-2022 15:52

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen