Business Lease is beste Leasemaatschappij 2014/2015


Datum: 09-12-2014

Business Lease is door zakelijke rijders gekozen tot de Beste Leasemaatschappij in de categorie grote leasemaatschappijen (top 10 VNA) en AA Lease (wederom) tot de Beste Leasemaatschappij in de categorie middelgrote en kleine leasemaatschappijen. Ruim 6.300 leaserijders hebben deelgenomen aan de verkiezing.
 
Op 9 december zijn de resultaten bekendgemaakt van de Berijdersverkiezing Beste Leasemaatschappij 2014/2015 tijdens het Automotive Leasing Event 2014 op de SS Rotterdam. In aanwezigheid van meer dan honderd genodigden, overwegend directieleden van leasemaatschappijen, heeft Martin Huisman, voorzitter Vereniging Auto van de Zaak (VAvdZ) de eerste prijs voor de Beste Leasemaatschappij 2014/2015 in de categorie grote leasemaatschappijen overhandigd aan Business Lease. In de categorie middelgroot/klein mocht AA Lease opnieuw de beker in ontvangst nemen.
 
De tweede en derde plaats bij de grote leasemaatschappijen zijn respectievelijk voor Alphabet en Athlon Car Lease. Bij de middelgrote en kleine leasemaatschappijen ging de beker voor de tweede plaats naar DirectLease en werd Van Mossel Leasing derde.
 
De resultaten zijn opgenomen in het TOL rapport (Tevredenheid Over Leasemaatschappijen) en verzameld door het onderzoeksbureau Tevreden.nl, dat is gespecialiseerd in tevredenheidsmetingen. De tevredenheid is in kaart gebracht aan de hand van verschillende onderdelen: “Communicatie en informatie”, “Contractuele aspecten”, “Onderhoud” en “Schade en pech”. Tevens is de Net Promoter Score wederom als Key Performance Indicator meegenomen.
 
Ieder jaar nemen het aantal inzendingen toe. Dit jaar hebben maar liefst ruim 6.300 respondenten de vragenlijst ingevuld. Eervolle vermeldingen waren er voor Alphabet, vanwege het hoogste aantal inzendingen, en voor Mazda, omdat haar rijders over het algemeen meer tevreden zijn over hun leasemaatschappij. Daarnaast viel LeasePlan in de prijzen omdat deze leasemaatschappij haar NPS ten opzichte van vorig jaar het sterkst heeft zien verbeteren. Geplaatst op: 09-12-2014 20:43

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen