Deze elektrische auto’s zijn dit kwartaal leverbaar


Datum: 06-07-2020

In 2020 maken we voor het eerst kennis met heel veel nieuwe elektrische modellen. Automerken die niet eerder een elektrische auto op de markt hebben gebracht, komen nu met EV’s (Electric Vehicles). En voor enkele early adopter-automerken is het niet de eerste elektrische, maar wordt de tweede generatie elektrische auto al gepresenteerd.  

Middels deze kwartaal updates houden we je op de hoogte van de nieuwste modellen. Hier kun je de updates van kwartaal één en van kwartaal twee teruglezen. Vanwege corona zijn de leveringen van diverse modellen vertraagd en zouden we kwartaal twee met de Peugeot e-2008, Polestar 2 en Volkswagen ID.3 1-op-1 kunnen kopiëren naar kwartaal 3. Gelukkig worden er meer modellen in het derde kwartaal van 2020 geleverd. Zie hieronder de modellen die gepland staan voor levering in Q3.

Honda E
Honda levert met de “E” haar eerste elektrische auto. Het is een stadsauto met een opvallend kleine draaicirkel van 4,3 meter en een 50/50 gewichtsverdeling voor goede rijeigenschappen. Qua styling grijpt de Honda terug op de eerste Honda Civic uit 1972, maar dan in een uiterst modern jasje. Met als USP een dashboard dat bijna geheel uit schermen bestaat.Bijtelling vanaf € 86,-. Autoprijs vanaf: € 34.500,-
Actieradius: 220 km
Levering: september 2020

Mazda MX-30
Mazda gooit het over een andere boeg. Met een kleinere accu heb je natuurlijk een kleinere actieradius, maar ook een wendbaardere (minder zware) auto. En bedenk eens hoeveel kilometer je nu dagelijks rijdt? Vermoedelijk is dat minder dan 200 km Mazda levert misschien de wendbaarste elektrische auto.

Had je trouwens de Freestyle deuren van de MX-30 al gezien? De achterportieren scharnieren aan de andere kant open. Dit vergemakkelijkt de instap. 

 


Bijtelling vanaf € 82-. Autoprijs vanaf: € 33.100,-
Actieradius: 200 km
Levering: september 2020

Wil je meer weten of elektrisch rijden? Bekijk dan hier onze speciaal geschreven pagina's met interessante informatie voor de zakelijke rijder

Geplaatst op: 06-07-2020 11:13

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen