Laadpaalklevers


Datum: 23-05-2017

Bij iedere nieuwe ontwikkeling volgen updates en innovaties elkaar snel op, zo ook bij het opladen van auto’s. Op dit moment is er vaak op één parkeerplaats, één laadpunt. Eigenlijk een achterhaald idee en, zoals menselijk is, ontstaan ook hier irritaties en problemen door.

Nieuwe toepassingen
Er zijn een aantal nieuwe toepassingen op de markt aan het verschijnen. De eerste is een hele simpele handige app die waarschuwt als je auto geladen is, zodat je deze van het laadpunt af kunt halen en kunt verplaatsen. Een tweede optie is de charge manager van Eneco, waarbij je meerdere stekkers vanuit het laadpunt hebt op meerdere omringende parkeerplaatsen. Auto’s worden daar één voor één opgeladen. Tot slot de meest ultieme vorm. Door met een magneet in je auto boven een metalen plaat te gaan staan, wordt er automatisch opgeladen en kun je alle ellende van stekkers en snoeren voorkomen. Deze toepassingen zijn echter nog lang niet overal beschikbaar en dus….

Ergernis van de dag
..ontstaat er een file bij het oplaadpunt. Dat betekent vaak dat je achter je pc weg moet of uit de vergadering moet komen om je auto te wisselen en de plaats vrij te maken voor anderen. Dit is natuurlijk onpraktisch, zeker als je bijvoorbeeld net in je evaluatiegesprek zit. Dan laat je de auto liever staan, tot grote ergernis van andere elektrische autogebruikers. Deze ergernis is zo groot dag hier zelfs een nieuw woord voor verzonnen is met drie keer woordwaarde. De Laadpaalklever.. en zo wil je echt niet genoemd worden binnen het bedrijf. Je reputatie volledig naar de knoppen. Ieder voordeel heb zijn nadeel.

Geplaatst op: 23-05-2017 13:23

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen