Lease Top 10 – Compact Edition


Datum: 12-06-2019

Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Wordt wel eens gezegd. Dat geldt ook voor de kleinere auto’s. Deze zijn namelijk verantwoordelijk voor het grootste gedeelte van alle nieuwe verkochte auto’s. Voor de zakelijke automarkt geldt dat zeker! Bij private lease zijn het voornamelijk de kleinere auto’s die aangeboden worden. En private leaseregistraties worden (bijna altijd) op naam van de leasemaatschappij geregistreerd. Vandaar dat private leaseregistraties als zakelijke registraties gezien worden.

Deze VZR Lease Top 10 – Compact Edition zet de belangrijkste auto’s tot € 22.000,- in het zonnetje. De basis hiervoor zijn de zakelijke registraties van het afgelopen half jaar. Daarbij wordt er ook altijd aandacht geschonken aan twee modellen die deze lijst net niet gehaald hebben, maar zeker de moeite waard zijn om te overwegen.Specials: Fiat 500 en Citroën C3
Deze keer staan de Fiat 500 en Citroën C3 in het zonnetje en mogen zij het predicaat “Special” dragen. We zien dat de Fiat 500 vooral veel als Private Leaseauto ingezet wordt. Zijn tijdloze design zorgt ervoor dat hij al jaren een verkooptopper is. De Citroën C3 onderscheidt zich voornamelijk door zijn vele personalisatie-mogelijkheden. Een veel gekozen en kleurrijke combinatie is een witte carrosseriekleur in combinatie met een rood dak, rode buitenspiegels en mistlamphouders en dan de kenmerkende zwarte mini-airbumps aan de zijkant.

Deze maand dus de Compact Editon van de Lease Top 10, volgende maand is de Senior Edition aan de beurt, waarin het middenklasse leasesegment onder de loep wordt genomen. De derde en laatste categorie is de Executive Edition, waarin het hogere (lees: duurdere) segment leaseauto’s onder de aandacht wordt gebracht.

Onder andere bijtelling
Bij de modellen uit de top 10 wordt één van de kenmerken van het model genoemd, tezamen met de vanaf-bijtelling van het model. Wil je zelf de bijtelling berekenen? Dan kan heel gemakkelijk via de bijtelling-berekenmodule.  Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom zakelijk rijdend Nederland, wordt dan gratis lid van VZR.

Alle Top-10's
We hebben alle VZR Lease Top-10's op een aparte pagina voor je verzameld. 

Geplaatst op: 26-07-2019 13:52

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen