Lease Top 10 - Executive Edition


Datum: 08-08-2019

De Lease Top 10 - Executive Edition bevat de grootste en duurste modellen die zakelijke rijders kunnen of mogen rijden. Het model moet wel een vanafprijs hebben van minimaal € 38.000,-. Op basis van het aantal zakelijke registraties komt een model wel of niet in aanmerking voor plaatsing.

In het bijgevoegde overzicht kun je zien welke modellen het meeste afgeleverd zijn aan zakelijke rijders de afgelopen zes maanden. Bepaalde modellen had je waarschijnlijk al verwacht, maar andere zullen je misschien verbazen. Er is zelf één volledig elektrisch model met slechts 4% bijtelling opgenomen in dit Top 10 overzicht. De overige modellen hebben allemaal 22% bijtelling.

Naast het aantal zakelijke registraties vermelden we ook de bijtellings-vanafprijs. Je kunt ook je bijtelling op onze site berekenen

Sommige modellen zul je minder snel tegenkomen in deze Lease Top 10.  Dat komt soms doordat een model nog niet zo lang op de markt is óf doordat het model minder top-of-mind is bij de zakelijke rijder. Omdat niet alleen de verkoopaantallen de zakelijke aantrekkelijkheid van een model willen laten bepalen, brengen we ook altijd twee modellen onder de aandacht door hen als “special” op deze lijst te zetten.  

Deze keer zijn de Lexus UX en Jaguar XE de Specials in de VZR Lease Top 10. De Lexus UX is naast een indrukwekkende verschijning ook voorzien van lage gebruikskosten (Total Cost of Ownership/TCO), vanwege de hybride aandrijving. Deze zorgt voor een relatief laag brandstofverbruik en lagere onderhoudskosten. De Jaguar XE is de tweede Special en is aanbevelenswaardig, omdat hij zojuist vernieuwd is én als goedkoopste Jaguar ook nog zeker een premiumuitstraling heeft. Men denkt steevast dat je met een veel duurdere auto onderweg bent.

Naast de VZR Lease Top 10 – Executive Edition, zijn er ook de Compact Edition en Manager Edition. Als je ze allemaal wilt zien, neem dan hier een kijkje

Geplaatst op: 09-08-2019 10:31

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen