Lease Top 10 – Executive Edition


Datum: 26-05-2019

Hoe groter de auto, des te eerder valt hij op. Het klinkt cliché, maar zeg nu zelf, de modellen uit deze Lease Top 10 Executive Edition vallen door hun formaat echt wel op. Maar hoe groter de auto, des te onopvallender is de gekozen kleur. De populairste nationale autokleur is wit, met daarna grijs en zwart. De executive-modellen zul je niet snel in het wit zien, maar wel opvallend vaak in het grijs of zwart. We snappen de keuze voor een bedekte kleur wel, maar sommige auto’s zien er stiekem wel erg stoer uit in een opvallende kleur.

In de VZR Lease Top 10 staan de populairste zakenauto’s. Het aantal zakelijke registraties van het afgelopen half jaar vormen de basis voor deze Top 10. En bij deze Executive Edition die een vanafprijs van € 38.000,- kent, zijn het opvallend veel zakelijke registraties en relatief weinig particuliere registraties. Als je graag in een wat duurdere auto wilt rijden, dan is het prettig dat je baas of je bedrijf de aanschafkosten en afschrijving voor hun rekening neemt. Op die manier kun je in alle luxe bij je klanten aankomen zonder al te veel geld uit te geven. Als je hem ook privé gebruikt, dan is de bijtelling ook hoger.

Sommige modellen komen op basis van het aantal zakelijke registraties niet snel in aanmerking voor een plaats in de Lease Top 10 en krijgen daarom een ‘gastoptreden’ als Special. Deze maand zijn de Specials, de Jaguar XE en DS 7 Crossback.

De Jaguar XE heeft net een flinke facelift gehad, waarbij er mooiere materialen gebruikt zijn. Welke onder andere geleend zijn bij zijn grotere broer de Jaguar F-Type. En doordat de XE met benzine én diesel geleverd wordt, zal hij iedere zakelijke rijder aan kunnen spreken.

De DS 7 Crossback is een echte charismatische auto’s die opvallend veel mooie eigenschappen heeft. Denk aan analoog wegdraaiend klokje op het dashboard, een digitaal instrumentarium of koplampen die als diamanten zich 1 voor 1 voor je openbaren als je ze aanzet.

Als je een auto mag kiezen uit de Executive-klasse, dan zijn er geen kaal-uitgeruste, oncomfortabele of kleine auto’s. Dus bedenk goed welk model je kiest én stem hier de exterieurkleur op af. Je mag best een beetje opvallen!

Een overzicht van alle Lease Top 10's (Compact, Manager en Executive Editions) vind je hier. Wil je weten wat de bijtelling is van je toekomstige of huidige zakenauto? Bereken hem dan via onze rekentool

Geplaatst op: 25-07-2019 16:30

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen