Lease Top 10 - Executive Edition


Datum: 13-11-2019

Als je van je baas een leaseauto mag uitzoeken, dan kies je toch het liefst voor de duurste en dikste auto? Maar het moet wel zakelijk verantwoord zijn. Wat is dan een verstandige keuze?  In deze Lease Top 10 Executive Edition zie je welke duurdere zakenauto’s het meest gekozen zijn door leaserijders. Maar als een bepaald merk en model vaak gekozen is, is dat dan de beste keuze?

Ja en nee...
Ja, het is de beste keuze, omdat anders niet zoveel mensen het model gekozen zouden hebben. Nee, er zijn ook genoeg andere interessante zakelijke modellen die minder geregistreerd zijn, maar zeker het overwegen waard zijn. Daarom hebben we in deze Lease Top 10 twee plaatsen gereserveerd voor modellen die (nog) niet op basis van aantal geregistreerde auto’s in de Top 10 staan, maar wel het potentieel hebben om in de Top 10 te komen.

Het aantal zakelijk geregistreerde auto’s van het afgelopen half jaar vormt de basis voor deze lease Top 10. Het aantal registraties staat ook naast het model in deze Top 10. Tevens wordt het vanaf-bijtellingsbedrag genoemd, net als de USP (Unique Selling Point) van het model. Die USP geeft aan wat dit model zo interessant maakt. Althans, wat één van de redenen is dat men voor dit model kiest.  Jaguar I-Pace
Zoals gezegd staan de twee Specials (net) niet in de Top 10 vanwege het aantal geregistreerde voertuigen het afgelopen half jaar. Maar om diverse redenen zijn ze toch interessant. Deze keer worden de Jaguar I-Pace en Alfa Romeo Giulia in het zonnetje gezet. De elektrische Jaguar I-Pace heeft eind vorig jaar een flinke registratiepiek laten zien. Dat resulteerde in een registratie-daling begin 2019, maar de I-Pace laat het afgelopen half jaar zien dat hij nog steeds een erg aantrekkelijk aanbod is. De verkopen zijn namelijk weer behoorlijk aan het stijgen. De verlaging van de vanafprijs naar € 73.900,- zorgt ervoor dat hij bereikbaarder is geworden voor diverse zakelijke rijders. Voor dat bedrag heb je een mooie, keurig afgewerkte en goed rijdende volledig elektrische auto voor de deur staan. Met natuurlijk ook een lage bijtelling.

Alfa Romeo Giulia
Van een heel ander kaliber is de Alfa Romeo Giulia. Een Alfa wordt niet oud, maar rijpt met de jaren. Zijn tijdloze uiterlijk zorgt nog steeds voor complimenten en doordat hij al een paar jaar op de markt is, wordt hij nu aangeboden met aantrekkelijke optie-pakketten. Met het Pack Sportivo of als exclusieve B-Tech Edition geef je je Alfa een passende upgrade met bijvoorbeeld lederen bekleding, xenon-verlichting en/of 18 lichtmetalen velgen.

Naast deze VZR Lease Top 10 – Executive Edition zijn er ook de Compact en Managers Editions met andere prijsklasses. Elke maand een andere Top 10. Alle Lease Top 10’s zijn hier te vinden.

Geplaatst op: 22-11-2019 15:56

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen