Lease top 10 – Manager Edition


Datum: 08-05-2018

Maandelijks wordt de VZR Lease Top 10 gepubliceerd met elke maand een andere editie. Te weten: de Compact Edition, de Senior Edition of de Manager Edition. In de VZR Lease Top 10 staan de zakelijk interessantste auto's. Deze maand heeft het VZR-panel een Top 10 geselecteerd voor de Manager Edition. Volgende maand de Compact Edition.

De leaserijder is bovengemiddeld geïnteresseerd in nieuwe auto’s en wil graag weten waarom sommige modellen zakelijk interessant zijn, welk model wordt het meest gekozen door andere zakelijke rijders en welke modellen moet men in de gaten houden. Om hieraan tegemoet te komen hebben is de VZR Lease Top 10 ontwikkeld. Deze is op te delen in drie verschillende varianten: Compact Edition, Senior Edition en Manager Edition. Elke maand wordt een andere doelgroep aangesproken. 

Zakelijk interessante auto’s
In de VZR Lease Top 10 worden de interessantste zakelijke auto’s belicht. De samenstelling van de Top 10 is een combinatie van zakelijke verkoopcijfers gecombineerd met de input van het VZR-panel. Het VZR-panel geeft aan wat het vanaf bijtellingsbedrag en het onderscheidende vermogen van een model is. Wij vragen uw speciale aandacht voor de modellen met een gele vermelding. Deze modellen hebben wij voor u toegevoegd. Dit zijn interessante modellen waar u misschien niet automatisch aan zou denken. VZR
Schrijf je nu in als gratis VZR-lid en ontvang ons maandelijks ledenbulletin met interessante onderwerpen voor zakelijk rijdend Nederland. Daarnaast help je ons bij onze lobby voor de zakelijke rijder. Voor vragen kun je altijd contact opnemen via info@vzr.nl of 0347- 345 246.

Geplaatst op: 08-05-2018 16:00

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen