Lease Top 10 - Manager Edition


Datum: 22-01-2020

Bijtelling en speciale Business Editions: dit zijn twee belangrijke zaken voor leaserijders. De bijtelling bepaalt onder andere de keuze voor de leaseauto én de Business (óf Lease) Edition is dan vaak de uitvoering waar men voor kiest. Maar wat zijn dan de modellen waar de zakelijke rijder het meeste voor kiest? Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) schept maandelijks orde in de chaos door hun VZR Lease Top 10. Deze maand: de VZR Lease Top 10 Manager Edition.

Met de maandelijks te verschijnen VZR Lease Top 10 publiceert VZR een editie waarin zakelijk interessante auto's in een bepaalde categorie worden belicht. Vorige maand was dat de Compact Edition, deze maand de Manager Edition, een categorie waarin de vanafprijzen van auto’s van € 25.000,- tot € 38.000,- lopen. Om in de VZR Lease Top 10 te staan, zijn de zakelijke registraties van het afgelopen half jaar bepalend.

Specials
Sommige modellen zullen op basis van registraties niet snel de Lease Top 10 binnendringen. Daarom zijn er ook altijd twee plaatsen gereserveerd voor de Specials. Deze keer zijn dat de Volvo XC40 en BMW 1 Serie. Beide halen ze om verschillende redenen net niet de top 10. De Volvo XC40 is vooral populair onder particulieren, maar we verwachten dat de zakelijke registraties snel zullen aantrekken. Vooral met de komst van de volledig elektrische Recharge uitvoering eind 2020. De BMW 1 Serie is pas net een half jaar op de markt en rijdt nu al bijna de top 10 binnen. Daar hoeven we dus niet lang meer op te wachten.  Alle VZR Lease Top 10's bekijken? Dat kan hier

Wil je als zakelijke rijder op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan gratis in bij VZR.

Geplaatst op: 13-02-2020 15:16

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen