Lease top 10 – Manager Edition


Datum: 01-10-2018

De leasemarkt zit in de lift. Elke maand worden komen er flink meer nieuwe leaseauto’s afgeleverd, dan dezelfde maand in 2017. Leaseauto's zijn onderhand goed voor 54 procent van de jaarlijks nieuw verkochte auto's. Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) schept maandelijks orde in de chaos door een VZR Lease Top 10 te publiceren. Deze maand: de Manager Edition.

Met de maandelijks te verschijnen VZR Lease Top 10 publiceert Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) een editie waarin zakelijk interessante auto's in een bepaalde categorie worden belicht. Deze maand de Manager Edition, een categorie auto's waar VZR vooral D-segmenters onder heeft geschaard. Het VZR-panel baseert zijn Top 10 onder andere op basis van de zakelijke verkoopaantallen van de laatste twee kwartalen, maar weegt eveneens subjectieve argumenten mee.

Deze interessante zakenauto’s krijgen tevens het vanaf-bijtellingstarief mee. Deze is als volgt opgebouwd: de fiscale waarde van de auto wordt vermenigvuldigd met het bijbehorende bijtellingstarief. De uitkomst daarvan tel je op bij je bruto salaris, waarover je dan je inkomstenbelasting betaalt. Dit is je netto bijtelling.

De Mazda 6 en Lexus IS krijgen het predicaat 'Special' op zich geplakt, een label dat voorbehouden is aan minder voor de hand liggende modellen die VZR om die reden extra onder de aandacht wil brengen bij zakelijke rijders. De Mazda 6 wordt geprezen om zijn verfijnde afwerking. De Lexus IS is zowel elegant als sportief.
Deze maand de Manager Edition, volgende maand is de Compact Edition aan de beurt, waarin de kleinere leasesegmenten onder de loep worden genomen. De derde en laatste categorie is de Compact Edition, waarin de met name compacte middenklassers onder de aandacht worden gebracht.

Schrijf je nu in als gratis VZR-lid en blijf op de hoogte van interessante onderwerpen voor zakelijk rijdend Nederland. Daarnaast help je ons bij onze lobby voor de zakelijke rijder. Voor vragen kun je altijd contact opnemen via info@vzr.nl of 0347 - 345 246.

Geplaatst op: 01-10-2018 11:04

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen