Maserati zoekt zakelijke rijders


Datum: 12-06-2017

Maserati… Is dat niet het merk van luxe Italiaanse sportwagens? Dat klopt, maar Maserati heeft meer te bieden. Dat willen zij benadrukken door extra aandacht te geven aan de zakelijke markt. Er wordt een plan uitgerold om de zakelijke rijders te overtuigen om voor Maserati te kiezen.

Diesel en SUV
Dat Maserati niet alleen maar high-end sportwagens aanbiedt, hebben ze de afgelopen jaren laten zien door de Ghibili in het E-segment te introduceren. Hierdoor kan men al voor € 84.000,- in een Maserati rijden. Daarnaast kan men bij Maserati nu ook kiezen voor een SUV, de Levante.
Het belang van de zakelijke markt is voor Maserati al enige tijd duidelijk. Een dieselmotor staat namelijk voor bijna alle modellen al jaren op de prijslijst. Maar met alleen een Ghibli en een dieselmotor verovert men niet de zakelijke markt, zo heeft men bij Maserati gedacht. Het aanbod moet ook goed gepresenteerd worden.

MKB en leasemarkt
Speciaal voor de zakelijke markt wordt nu een plan uitgerold waarbij vooral het MKB-segment en de leasemarkt extra aandacht krijgt. Hier is men ondervertegenwoordigd en hier liggen nog veel kansen, aldus Maserati. Hiervoor worden de banden met leasemaatschappijen verstevigd en worden er aantrekkelijke rentetarieven aangeboden voor Financial Lease. 

Geplaatst op: 13-06-2017 08:22

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen