Met korting naar de Amsterdam Motorshow


Datum: 04-03-2018

In het paasweekend van 2018 vindt de eerste editie plaats van een nieuwe traditie in Nederland, de International Amsterdam Motor Show, een spectaculair supercar automotive event! Via VZR ontvang je een extra korting bovenop de on-line korting! 
 
Sjoerd van Stokkum: “Wij trekken alle registers open om in Amsterdam een wervelende autoshow neer te zetten naar de maatstaven van deze tijd. Focus op auto’s waar kleine jongens, liefhebbers en alle petrolheads van dromen. Dus geen optocht van instapmodellen, maar tientallen bijzondere auto’s uit privécollecties, nieuwe modellen van de exclusiefste automerken.”
 
Elektrische auto
Op totaal 30.000 vierkante meter worden tienduizenden bezoekers getrakteerd op de mooiste droomauto’s, maar ook zal er aandacht zijn voor de opmars van de elektrische auto op een speciaal themaplein. Daarnaast worden diverse andere thematische invullingen verwacht voor een dynamisch karakter van de show met een hoofdrol voor het grote podium in de Europahal waar pronkstukken uit het heden, de toekomst en natuurlijk het beste uit ons automobiele erfgoed worden getoond.
 
Extra aantrekkelijk naar Amsterdam Motorshow
Via de site van IAMS kun je je kaarten goedkoper aanschaffen, dan aan de kassa, maar via VZR kun je nog een extra korting bemachtigen. Klik daarvoor HIER. De korting die je via VZR ontvangt, die kan oplopen tot ruim € 50,- korting voor de VIP Preview Night. Je betaalt dan via VZR bijvoorbeeld nog maar € 97,50 i.p.v. €150,-. Voor een entreeticket betaal je via VZR slechts €15,-. Dat is € 2,50 korting op de on-line prijs en € 5,- op de kassaprijs. Klik HIER om gebruik te maken van deze VZR-korting.

Geplaatst op: 05-03-2018 16:38

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen