Mipper-gebruikers opgelet!


Datum: 09-02-2012

Afgelopen maanden zijn de hard- en software leveranciers van het product Mipper vast gelopen in een zakelijke discussie. Dit heeft ertoe geleid dat momenteel er geen ondersteuning of klantenservice is voor Mipper-gebruikers. Het is nog niet duidelijk of Mipper zal worden verkocht of failliet wordt verklaard.

 

Wij raden alle gebruikers van Mipper aan om alle gegevens en data te exporteren en als back-up te houden, en dit regelmatig te doen in de komende maanden. Er is momenteel geen klantenservice aanwezig om u te helpen bij vragen of problemen.

Als vereniging van berijders, verzamelen wij de klachten en problemen deze zullen wij bundelen en zodra mogelijk, communiceren met de leveranciers van Mipper. U kunt uw ervaringen per email met ons delen.

 

Een aantal concurrerende collega’s bieden alternatieven. U kunt bij Osirius terecht, waarbij u een nieuwe software programma ontvangt maar uw oude Mipper kan blijven gebruiken. Of bij Trevler uw Mipper inruilen tegen korting op hun producten. Ook andere leveranciers zullen graag bereid zijn om u van dienst te zijn. U vindt ritregistratieleveranciers hier.

 

Geplaatst op: 10-02-2012 13:31

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen