Mobiliteitsseminar voor OR, P&O en fleetowners


Datum: 01-09-2017

“Je kunt makkelijker aan iemands salaris zitten, dan aan zijn leaseauto”, wordt wel eens gezegd. Maar weet je als werkgever of Ondernemingsraad wel voldoende over dit onderwerp? Wat zijn de trends, valkuilen en ontwikkelingen?

De VZR organiseert speciaal voor P&O-afdelingen en Ondernemingsraden op dinsdag 21 november a.s. het seminar Autoregelingen en Mobiliteit. Tijdens dit seminar wordt u bijgepraat over de huidige situatie, trends en ontwikkelingen, maar ook over de valkuilen. Sprekers zijn onder andere een fiscaal jurist autobelastingen en een zeer ervaren wagenparkbeheerder met een vloot van 4.000 auto’s.

Zakenauto’s zijn één van de grootste kostenposten van een onderneming. Daarnaast is het één van de belangrijkste arbeidsvoorwaardelijke afspraak die een werkgever met zijn werknemer maakt. Bij het goed inregelen van een autoregeling kunt u als werkgever meer geld besparen, dan het kiezen voor het goedkoopste leasecontract. Aan de andere kant zorgt een goede autoregeling voor een hogere werknemerstevredenheid. U kunt via een autoregeling zelfs belastingvoordelen toeschrijven aan een werknemer.

Op 21 november organiseert de VZR haar jaarlijks Seminar Autoregelingen en Mobiliteit. Dit seminar is exclusief voor OR-leden en P&O/HRM-medewerkers. Mocht u hier bij willen zijn, dan kunt u zich hier aanmelden. Bent u in het bezit van het VZR Mobiliteitsabonnement? Dan kunt u gratis aan dit seminar deelnemen, anders bedragen de kosten € 195,- per persoon. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de VZR op 0347 – 345 246 of via info@vzr.nl.  

Geplaatst op: 05-09-2017 12:31

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen