Molenaar vertrekt naar ANWB, Van Delft nieuwe voorzitter VZR


Datum: 09-10-2015

Sandra Molenaar verlaat Vereniging Zakelijke Rijders voor ANWB. Zij wordt daar verantwoordelijk voor leden- en product marketing. Jan van Delft volgt Huisman op als voorzitter bij VZR.

Per 1 november a.s. start Sandra Molenaar met haar nieuwe rol bij ANWB. Op dit moment en tot die tijd is zij bij VZR betrokken als directeur. Molenaar: “VZR Is de enige organisatie in Nederland die zich sterk maakt voor de belangen van de zakelijke rijder. VZR telt op het ogenblik al meer dan 23.000 leden. VZR heeft de afgelopen periode veel grote stappen gezet o.a. op het gebied van mobiliteitsbudgetten, bijtellingszaken en privatelease normen en waarden (‘Private Lease OK’). Ik heb het erg naar mijn zin bij de vereniging, maar soms komt er een kans voorbij die je niet kunt laten lopen. Ik ga me namelijk binnen ANWB met een groot team van marketeers bezig houden met acquisitie, retentie en productontwikkeling.”
 
Omdat Molenaar juist de laatste periode ook de woordvoering voor de vereniging voor haar rekening heeft genomen, heeft het bestuur van VZR zich herbezonnen op de rolverdeling. Jan van Delft neemt per heden de voorzittershamer over van Martin Huisman en zal in de hoedanigheid van voorzitter het aanspreekpunt worden van de media en politiek. Huisman blijft bestuurslid en in die rol nauw betrokken bij VZR.
 
Van Delft over de ontwikkelingen: "Het is uitermate interessant om in tijden waarin de zakelijke mobiliteit volledig aan het veranderen is aan het roer te staan van deze sterk groeiende vereniging die de belangen van de berijders/mobiliteitsgebruikers behartigt. Voor Sandra wordt een vervanger gezocht en we wensen haar uiteraard alle succes met haar nieuwe uitdaging en danken haar voor haar grote inzet".
 

Geplaatst op: 09-10-2015 13:26

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen