Twee nieuwe bestuursleden


Datum: 05-03-2013

Vereniging Auto Van De Zaak heeft twee nieuwe bestuursleden. Jan van Delft en Coen Vermeulen zijn sinds januari 2013 toegetreden tot het bestuur.

Vereniging Auto Van De Zaak is het afgelopen jaar weer hard gegroeid en heeft intussen bijna 15.000 leden. Om de verdere groei goed te begeleiden, wordt het bestuur verder geprofessionaliseerd en uitgebreid. Zo kunnen we leden meer van dienst zijn en onze lobby goed inzetten.

Jan van Delft was eerder directeur van Terberg Leasing en voorzitter van de VW-Audi Dealer Council. Hij heeft een brede staat van dienst binnen de automotive en gaat zich binnen het bestuur richten op leasemaatschappijen en mobiliteitsvraagstukken.
Coen Vermeulen is jurist, heeft voorheen onder andere bij BOVAG gewerkt, en heeft een brede ervaring binnen het verenigingswezen. Hij gaat de Vereniging vanuit het bestuur met zijn kennis ondersteunen. Het bestuur bestaat na het toetreden van de twee nieuwe leden uit 7 bestuursleden.

Voorzitter Martin Huisman: “Wij zijn als bestuur zeer verheugd met de kwalitatieve uitbreiding. De Vereniging groeit en dat bewijst dat er behoefte is aan een sterke club die opkomt voor de belangen van de zakelijke rijder. Wij hebben dan ook de verplichting om dit zo professioneel mogelijk in te vullen. Dit doen wij bijvoorbeeld door deze twee bestuurders te benoemen. Ik wens beide heren heel veel succes en ben erg blij met hun komst”.

Lees meer over het bestuur

Geplaatst op: 05-03-2013 12:17

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen