Nieuwe bijzondere bestuursleden


Datum: 04-11-2016

Per 1 november 2016 treden Jasper Steffens, Sandra Neuray en Heleen Elbert toe tot het bestuur van Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). Deze uitbreiding van het bestuur is een belangrijke volgende stap in de empowerment van de zakelijke rijder.
 
VZR behartigt de belangen van zakelijke rijders in Nederland en heeft bijna 25.000 leden. Voor de komende jaren is er een stevige groei beoogd. Dit is ook nodig omdat er op het gebied van mobiliteit veel verandert. Om goed te anticiperen op deze ontwikkelingen wordt het bestuur uitgebreid.
 
Als gepassioneerd autoliefhebber heeft Jasper Steffens (zelfstandig ondernemer, ThunderMinds) VZR als bestuurslid veel te bieden. Door zijn verscheidene directieposities bij onder andere Amsterdam RAI, Telegraaf Media Groep en A2SP brengt Steffens jarenlange ervaring uit de automotive- en marketingsector mee. Zijn expertisegebieden, die hij tevens zal inbrengen in het VZR-bestuur, zijn general management, big data, disruptive online development en agile marketing.
 
Heleen Elbert (managing director Elbert Fiscaal) gaat de portefeuille fiscaliteit beheren. Elbert heeft zeer veel ervaring als fiscaal jurist en als specialist autobelastingen. Daarnaast is zij als promovenda autobelastingen verbonden aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Heleen Elbert: “Als specialist autobelastingen kom ik de meest schrijnende gevallen tegen: van bouwvakkers die de tent moeten sluiten door een onverwachte correctie in de bijtelling, tot inspecteurs die correcties opleggen op basis van een onjuiste uitleg van de wet. Kortom, het is een onderwerp dat letterlijk en figuurlijk altijd in beweging is.”
 
Sandra Neuray (manager partnerships Eneco) is door haar werk bij Eneco al vroeg betrokken geraakt bij het verduurzamen van wagenparken en bij de ontwikkeling van laaddienstverlening in Nederland. Duurzaamheid heeft in het algemeen haar aandacht, maar de verbinding leggen tussen duurzaamheid en mobiliteit is haar specialiteit. Voor VZR zal Sandra met haar enthousiasme een aanjager zijn voor een optimale dienstverlening rond duurzame mobiliteit, voor zowel de wagenparkbeheerders, de facilitaire managers als de berijders.
 
Voorzitter Jan van Delft: “Wij zijn als bestuur zeer verheugd met deze uitbreiding. Onze groei bewijst dat er behoefte is aan een professionele vereniging die opkomt voor de belangen van de zakelijke rijder. Door de benoeming van Steffens, Elbert en Neuray kunnen we in de toekomst nog meer gaan betekenen voor de zakelijke rijders in Nederland.”
 

Geplaatst op: 07-11-2016 08:30

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen