Verbeterde opzet “verkiezing Leasemaatschappij van het jaar”


Datum: 20-06-2017

Voor de zevende keer houdt Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) in samenwerking met Tevreden.nl de verkiezing “Beste Leasemaatschappij van het jaar”. Na de zomer start het onderzoek, er is een aangescherpte opzet en er worden dit jaar drie categorieën bevraagd: de reguliere zakelijke rijder, de wagenparkbeheerder en de Private Lease rijder.
 
VZR voorzitter Jan van Delft is zeer content met de samenwerking met Tevreden.nl en ziet de vernieuwde verkiezing als een grote stap voorwaarts: “Ieder jaar leren wij van de ervaringen van het voorgaande jaar. Een aantal verbeterpunten zijn de manier van benaderen van respondenten, het verhogen van een minimale respons en het toevoegen van de categorie Private Lease.”
 
Aanscherping en uitbreiding
Namens de leasemaatschappij gaat Tevreden.nl de respondenten uitnodigen door een steekproef te trekken uit het klantenbestand van de leasemaatschappij. Hierdoor wordt selectie vooraf onmogelijk gemaakt. Daarnaast wordt ook het minimum te behalen reacties verhoogd, om zo een nog representatievere uitkomst te krijgen.
 
Naast de berijders worden net als vorig jaar ook de wagenparkbeheerders bevraagd. Daar worden de Private Lease rijders aan toegevoegd. Vrijwel alle leasemaatschappijen omarmen Private Lease. Vandaar dat dit als nieuwe categorie wordt opgenomen.
 
VZR Lease Event in december 2017
Op basis van de ingevulde onderzoeken door berijders, worden tijdens het VZR Lease Event aan het eind van dit jaar de scores van de leasemaatschappijen bekend gemaakt. Alle deelnemende leasemaatschappijen ontvangen het uitgebreide rapport “Tevredenheid Over Leasemaatschappijen”, waarin de verschillende onderdelen worden toegelicht. Deze rapportage biedt een schat aan informatie. VZR en Tevreden.nl dragen op deze manier bij aan de klanttevredenheid en het verhogen van het dienstverleningsniveau binnen de leasesector en de automotive in het algemeen.
 

Geplaatst op: 20-06-2017 15:09

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen