Eerste Leaseauto Testdag 25 en 26 mei 2018


Datum: 18-12-2017

Uitgeverij ProMedia Group en de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) organiseren op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei 2018 de eerste editie van de Leaseauto Testdag. Dit is hét informatieve en actieve netwerkevenement voor de zakelijke rijder en de wagenparkbeheerder. Bezoekers krijgen een uitgebreid programma voorgeschoteld en kunnen op het buitenterrein van het Autotron in Rosmalen zelf de allernieuwste modellen uitproberen.
 
Op vrijdagochtend staat een boeiend congres op het programma waarin onderwerpen als autobelastingen, bijtelling, autoregelingen en leasing centraal staan. ‘s Middags gaat het vooral om de individuele zakelijke rijder. Thema’s als veiligheid, comfort, stijl, duurzaamheid en elektrisch rijden staan daarbij op het menu; stuk voor stuk belangrijke speerpunten bij de keuze voor een nieuwe auto. Op zaterdag zijn de ogen gericht op zakelijke rijders en hun familie. Vaders, moeders en kinderen kunnen genieten van een dagje uit in het Nationaal Militair Museum. Op het buitenterrein exposeren automerken twee dagen lang hun allernieuwste modellen. Wagenparkbeheerders, zakelijke rijders en andere geïnteresseerden kunnen auto’s voelen, proeven, bekijken én natuurlijk zelf testen.
 
“De Leaseauto Testdag is bedoeld om zakelijke rijders en wagenparkbeheerders te helpen bij het maken van een goede keuze”, aldus Joan Blaas, directeur van ProMedia Group. “Samen met de VZR willen wij bezoekers inzicht geven in de wereld van zakelijk rijden én een platform bieden om partijen met elkaar in contact te brengen. Wij willen het succesvolle concept van de Lesauto Testdag nu uitrollen naar de zakelijke markt. Beleven wordt steeds belangrijker en de Leaseauto Testdag is hét evenement bij uitstek om informatie te krijgen over de laatste ontwikkelingen in de markt, die van belang zijn bij het kiezen van een nieuwe zakelijke auto. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om op 25 en 26 mei 2018 van de partij te zijn in Rosmalen.”
 
Nieuwe jaarlijkse traditie
“VZR komt op voor de belangen van de zakelijke rijders in Nederland”, legt voorzitter Jan van Delft van VZR uit. “Al meer dan 26.000 zakelijke rijders hebben zich aangemeld als lid van VZR. Wij bieden onze bestaande en nieuwe leden de mogelijkheid om zich op één dag en op één plaats breed, compleet en gemakkelijk te laten informeren over hun nieuwe zakenauto. Ze hoeven niet meer de tijdrovende gang langs vele showrooms te maken. Ook is er volop informatie over leasing, autoregelingen en fiscaliteiten. We verwachten dat met dit evenement een nieuwe jaarlijkse traditie wordt gestart, die het gemis van de AutoRAI doet vergeten.”
 
Over Vereniging Zakelijke Rijders:
Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) is de belangenbehartiger voor berijders van een auto van de zaak. Zij zet zich in voor ruim 1 miljoen mensen die over een leaseauto of andere auto van de zaak beschikken en voor mensen die zakelijke kilometers rijden in hun privéauto.
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter:
Jan van Delft: 06-51872274

Geplaatst op: 08-03-2018 08:52

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen