Registratie voor eerste editie Leaseauto Testdag geopend


Datum: 28-02-2018

De registratie voor de eerste editie van de Leaseauto Testdag is geopend. Dit informatieve en actieve netwerkevenement voor de zakelijke rijder vindt op donderdag 20 september plaats bij Autotron Rosmalen. Bezoekers krijgen een uitgebreid programma voorgeschoteld en kunnen op het buitenterrein van het Autotron in Rosmalen zelf de allernieuwste modellen uitproberen. Naast benzine- en dieselauto’s is er ook volop aandacht voor alternatieve brandstoffen.

Autofabrikanten Volkswagen, Audi, Skoda en Seat en leasemaatschappij ALD Automotive zijn onder meer van de partij tijdens het evenement. De vier automerken zijn stuk voor stuk belangrijke spelers in de zakelijke markt en hebben een groot aantal modellen in huis, die zeer interessant zijn voor de leaserijder. Hetzelfde geldt voor ALD Automotive. De nummer één leasemaatschappij van Nederland. “Op het fraaie buitenterrein in Rosmalen zijn deskundigen van de automerken aanwezig om alle ins en outs te vertellen en bezoekers te informeren. De nadruk ligt daarbij naast benzine- en dieselmodellen ook op andere brandstoffen. Het is uiteraard mogelijk om de testauto’s zelf op de openbare weg uit te proberen”, laat de organisatie van de Leaseauto Testdag weten.

Congres

Het evenement start met het ADAS-congres (Advanced Driving Assistance System), waarin uitgebreid wordt ingegaan op de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van ADAS. Het programma staat volledig in het teken van het thema ‘ADAS’. De spreker voor het congres zijn: 
 

  • Timothy Papandreou - Waymo    
  • Richrad van de Werken - Hasting    
  • John Boender - CROW    
  • Mark Maaskant - Prodrive Training

Volop workshops

Tijdens de Leaseauto Testdag 2018 vinden op beide dagen een groot aantal interessante en leuke workshops plaats. Verschillende vooraanstaande sprekers praten bezoekers bij over trends in de markt op het gebied van modellen, brandstoffen, mobiliteitsbudgetten, regelgeving, overheidsbeleid, bijtelling en leaseconstructies.

Behalve het congres en de workshops staat er op donderdag 20 september nog veel meer op het programma. Op de vloer van de leaseauto-beurs vind je onder meer de nieuwste diensten en producten. Exposanten presenteren binnen hun laatste innovaties aan de zakelijke rijder en wagenparkbeheerder.

Meer info

Meer informatie over dit actieve en informatieve tweedaagse evenement is te vinden op de website van de Leaseauto Testdag. Het nieuwe evenement wordt georganiseerd door Uitgeverij ProMedia Group en de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR).

Geplaatst op: 10-07-2018 10:10

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen